Bu doğru olabilir o zaman o bölgede oturan ava gitmek isteyenler Ö.M. ile alsınlar gerçi tırıvırıcılar da üye olur o bölgeyi seçip özel mesajla alabilirler.Gerçekten 2 derede bir arada kalmak buymuş
kesinlikle söy-len-me-me-li... her yerde olduğu gibi bu forumda bile pusuya yatmış sürüyle katliamcı olduğundan hiç şüphem yok...
. Söylenecek yer var, Söylenmeyecek yer var. Mesela : İstanbul için : Ayasofya hizası balık kaynıyor ama tutabilene... Bunu söylersin ama tutupta Tekirdağ'da Abuzettin göleti eni:250mt. boyu :125mt. dir. Dışarıdan kimse bilmez ama balık yatağıdır. işte Orası söylenmez. Neden: Kişisel bencilllikten mi? hayır. En iyi tahminle Sirkülere harfiyen uyan 500 arkadaşımız oraya gitse bir haftada bir tane balık kalmaz. . Bu elbette Benim şahsi düşüncem. Her ne kadar Tatlı Su avını çok sevmesemde (Sebeb: Sazanı öldürmeye kıyamıyorum) Portföyümde yaklaşık 12 adet gölet mevcut. Bunu en yakın arkadaşım ile bile paylaşmam. .
Bence de avlaklar açıkça yazılmamalı. Bilinçsiz kişiler katliama gidiyorlar. Özel mesaj ile istemek en doğrusu.
trölculer forumları avlak bulmak ıcın neden takıp etsınkı ? adamlar zaten netıcede denızı bılen ve teknolojık destek alan kişiler, yaptıkları iş yanlış o ayrı bır konu. avlak meselesıne gelınce tatlı suda balık bulmak gercekten zahmetlı bır iş, ve avlagını vermeyen arkadaşlara saygı duymak lazım o kadar ugraşmıştır netıcede. tuzlu suda ıse, tek zorluk kıyıdan balık almakta onda ıse, balık bol olan yerı bulmak mesele, ben bu sene tatıl yapmayacagımdan gectıgımız gunlerde çeşmeden bır avlak adresı verdım bıle, mesajlarımda var, cesmeye gıden baksın ok
Selam bende katılıyorum avlak yeri kesinlikle söylenmemeli yoksa bi adı çıktım mı tutana aşkolsun elini sallasan oltacıya denkgelir ama bazı istisnalar özel dostlar hariç onlarla bilgi paylaşımı herzaman olur
Geçtiğimiz mayıs ayında Arnavutköy çinekop katliamına şahit olduktan sonra denizde bile avlak yeri söylemeyen insanlara hak verir oldum. Rahatsızlığım tutulan balıktan değil , balık için çirkinleşen , yanındaki insanlara saygısızca davranan insanların o bereketli yerleri gasp etmesinden.
avlak yerleri avlak yerlerini sadece olta avcılığı yapan arkadaşlara vermeliyiz ve özel mesajlarla bencede haklılar açık yazdığımız zaman bunu gören ağcılar gidip avlakları mafediyorlar
arkadaşlar ben verilmemesi gerektiği fikrine katılmıyorum.ağcılar gider diyorsunuz ama merak etmeyin eline ağı alan kişiler hepimizden daha iyi avlak yerlerini biliyorlar.o yüzden fazla paranoya yapmaya bence hiç gerek yoktur.koskoca baraj hepimizede yeter ki benim kanaatim 2 olta fazlasıyla yeter.abartmaya hiç gerek yoktur.ayrıca konu bence sadece bu da değil,insanlar sadece ben yapayım derdine kapılıyorlar.ondan sonrası da zaten insanları aşağılamaya kadar gidiyor.yok o iğneyle balıkmı tutulur yok o yeme sadece fil gelir felan filan.kendisi sanki çok iyi biliyormuş gibi.söylemesi ayıp biz bu işi çocukken normal iğneyle yapıyorduk.ve inanın bana yinede tutuyorduk o balıkları.yeterki nasibin olsun.o açıdan paylaşımda bulunacaksak eğer önce paylaşmasını bileceğiz.özel mesajlarda verelim diyor bazı arkadaşlar.eğerki art niyetli insanlar bunu öğrenmek istiyorsa zaten özel mesajlardada öğrenebilirler.bence bu işin keyfini paylaşarak çıkaralım.hele emre kardeşimin söylediği şu boili meselesi başlı başına bi mesele.kimse tarifini vermek istemiyor.ya bırakın şu işi ya avrupada bütün insanlar boili kullanıyor ve hala barajları tükenmedi.ha solucan ha boili ne farkı var ikiside balık tutmak için kullanılan yem.ama bize boili yeni geldiği için her zamanki gibi görmemişliğimizi gösteriyoruz.alın boiliniz sizin olsun.tepe tepe kullanın,görmemişliğinizde boynunuzda kolyeniz olsun güle güle takın boynunuza
senelerdir avlnadıgım yeri bu sitede soylememe gafletınde bulundugum gunden sonra olta atacak yer bulamıyorum , isteyen soyler isteyen soylemez. ama ben bir daha asla SÖYLEMEM!!
baştan sona okudum harfi harfine katılıyorum vede özel mesaj dan verelim diyenler gerçekten saçmalıyorlar almak isteyen adam kimliğini değiştirip her türlü alır.