Ceyhun bey merhaba nasılsınız? Merak ettim, iğneler elinize ulaştıktan sonra firmayı arayıp ürün hakkında konuştunuz mu? Neticede istediğiniz avda kullanamayacağınız iğneler bunlar. Konuşarak bu konuda yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikle Atilla bey bu konularda oldukça duyarlı davranıyor.
bende ilk defa 2 gün önce avmerketinden alışveriş yaptım.2 gün sonra yani bugün takımlar elime geçti.Bir makinenin ayağında kırık vardı telefon ettim geri göndermemi ve yenisini hemen göndericeklerini söylediler.Hızlı müşteri memnuniyeti ve güvenilir bir site die düşünüyorum bende.
Sennur Hanım, İğneleri yazın Ege'de yemli avlarda kullanabileceğimi düşünüp uğraşmak istemedim. Şimdi bol bol yemli takımım var
Hımm, düşünce başkaymış meğer. O zaman size Ege'de rast gelsin diyeyim. Bol bol çipura, mercan, levrek raporu görürüz sizden inşallah.
Boğaz'da hala balık yok, şimdi Ege yoluna çıkartmayın beni ne biçim hastalıkmış bu, yakalamadan adam rahat edemiyor.reeling
Çekincelerinizi yok edecek kadar düzgün yapıyorlar herşeyi, olması gerektiği gibi. Çekinmeden Av marketi.com dan aklınıza yatan ürün için sipariş verebilirsiniz, ben memnunum.
Benim de şimdiye kadar bu siteden ondan fazla alış verişim oldu. Gerçekten işlerini düzgün yapıyorlar: Üründe herhangi bir arıza veya karışıklık olmuşsa sorun çıkarmadan telafi yoluna gidiyorlar ve bu işleri olabildiğince süratli yapıyorlar. Yiğidin hakkını vermek lazım. Marifet iltifata tabi, işini iyi yapanları takdir etmek lazım ki hem onlar işlerini iyi yapmakta devam ededursunlar hem de ak koyun kara koyun belli olsun.