Edirne’nin İstanbul’a yakınlığı benim için büyük bir avantaj. Otobüsler direkt otobandan 2 saat 15 dakikada Bayrampaşa Otogarına iniyorlar.CNR fuar merkezinin ulaşım imkanları çok iyi. Bayrampaşa Otogarından metroya biniyorsunuz en fazla 10 dk fuar alanındasınız.Avrasya fuarına bu senede dahil 4.gidişim.Allah ömür verirse 2012 Şubat ayında inşallah yine orda olmaya çalışacağım.İzmir merkezli bir internet üzerinden av malzemesi de satan bir firmanın online davetiye lafları üzerine gerekli başvuruları yaptım.Gerçi aynı firmanın geçen senede yazdıkları üzerine gerekli başvuruları yapmıştım.Dedikleri gibi fuar kapısına gittiğimde kapıdaki görevliler beyefendi öyle bir şey yok.Davetiyeniz yok ise bilet alacaksınız dedi.Sonra düşündü düşündü kendisi davetiye verdi öyle içeri girdik.Bu senede aynısı oldu.Kapıdaki görevli yok öyle bir şey dedi.20 TL bilet parası verdim öyle içeri girdim.Gerçi benim zaten ümidim yoktu.O firma profesyonelliği unutur amatör işler yaparsa büyük sıkıntıya girer diye düşünüyorum.Madem davetiye yok yapma o zaman.İnternet sitelerinde alış-veriş yaptığımda stoklarında olmayan malları var gösterip farklı ürünler yolluyorlar.Kendileri ile alış-veriş yapmadan önce mutlaka stok sormalısınız.Tabi bu arada telefon parası da işin cabası.1 ve 2 no’lu kapılardan içeri girdiğinizde sizleri devasa yatlar karşılıyor.Yatlar mükemmel ama paraları da mükemmel.Bu sene bot almaya karar verdiğimden özellikle şişme botları inceledim.Botlar arasında aynı markalarda bile çok farklı fiyatlar var.Furda balık üstadları Vedat Abi ve Tahir Abi ile karşılaştım.Kendileri ile tanışmaktan büyük mutluluk duydum.Üç bot üzerine yoğunlaştım.Moon Star,Cais ve Kolibri.Moon Star ve Cais şişme botlar gözlemlediğim kadarı ile çok satıyordu.Davetiye nedeni ile kırıldığım için moon star ve cais bottan vazgeçtim.Firmanın elinde 4.30 moon star bot kalmıştı.Onun fiyatı da peşin 1.400 TL idi.Ukrayna yapımı 2 yıl garantili kolibri botlara yöneldim.Kaptan Balık tan Biraz pazarlıkla 3.00 mt KM300 kolibri botu 6 taksitle 1.250 TL ye aldım.Daha önce 3.60 ve 3.80 bot düşünüyordum.Fakat daha pratik ve hafif,çabuk kurulsun mantığıyla 3.00 mt botta karar kıldım.Fuar fiyatları gerçekten çok uygun.Aynı botlar internetten araştırırsanız görürsünüz 2.000 TL den aşağıya değil.Ama benim size tavsiyem eğer bir şey alacaksanız son günü gidin fuara.Fiyatlar taban yapıyor.Yalova merkezli TUNA yatçılığın kataraman fiber tekneleri çok hoşuma gitti.En ucuzu 2.300 TL idi.Fuara gidemeyen arkadaşların ayağına fuarı getirmek için bol bol foto çektim.Fuar alanı çok geniş.Ben otobüse yetişeceğim için 4 saat gezebildim.
yaptıgın acıklama ve resimler için çok tesekkur ederim.Bende senin resimlerden esinlenerek Tuna yatcılıgın catamaran cınsı tekneleri cok begendim fiyatlarda uygunsa neden olmasın