rüzgar ve yağmur olmazsa kartalda kumluk alanlarda mezgit ve mırmır peşine düşeceğim . pazar sabahı çıkarım . tek sorun canlı yemim yok. tavuk ile idare edicez artık.
raporlarınu buyuk bır zevkle beklıyor olacagız umarım guzel gecer bende anadoludan avrupaya gtmek zorunda kalmam .
Arkadaşlar şubatın başından beri balığa çıkmadım.Özellikle Arnavutköy'ü ve yakın olması itibariyle Yeşilköy kıyılarını merak ediyorum.Bu aralar gidenler varsa iyi haberler verebilirler mi?Hani umut verici haberler
Aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayız, hatta daha beteri de var.. ama ne yazık ki şu aralar boğazdan pek iyi haber yok, beklemedeyiz..
dün keşif amaçlı arnavutköydeydim, arnavutköy girişinden çamlıbahçeye kadar hiç kimseler yoktu. hava sert lodostu. malesef nisan ortalarına kadar bekleyeceğiz gibime geliyor. karaköye de uğradım, sörfçüler katlı otopark önünden 2li 3lü alıyorlardı kısmetlerini.sabır.
yarın sabahtan Arnavutköy de denemeler yapıcam bi aksilik olmazsa. Durum hakkında bilgi vermeye çalışırım.
Herkese hayırlı saglıklı mutlu haftalar Geçmiş olsun neyse ama benim gibi sende kendini inandırmayı başarmışın Bu zamanda bogazda balık olmadığına Bende geçen hafta sonu pes dedim artık tamam nisan ortasına kadar hazırlık yap bekle dedim kendime.
Mart ayı dert ayı Boğaz'da balığın en az olduğu dönem her zaman Mart ayı olmuştur. Balıkların tümü Güney'e göçlerini tamamlamış olduklarından dolayı artık Boğaz'da balık bulunmaz. Artık Karadeniz'e doğru tersine göçü beklemekten başka çare yok. Karadeniz'e çıkışı ilk gerçekleştiren balıklar gümüş balıklarıdır. Mart'ın 15'inden itibaren sürüler halinde kıyıya çok yakın şekilde geçişlerini yaparlar. Bu balıklar oldukça iri ve lezzetlidir. Amatör balıkçılar için de Nisan başlarına kadar tek alternatiftir. Bu yıl hava sıcaklıklarının normallerin altında olmasından dolayı Gümüş balıklarının gelmesi de Mart sonunu bulabilir.
Kesinlikle haklısın abi. Geçmiş yılların güncel kıyı raporları sayfalarında saklı zaten tüm sorunların cevabı. Ben haftasonu alışveriş yaptım..bolbol köstekince bir strafor onları dizeceğim sıra sıra nasipse.