Beşiktaş'lıya yakışır İsa abi de bahsetmişti o gün birisinin lüfer yakaladığından, sendin heralde. Tebrik ederim, daha iyileri rast gelsin.
çamlıbahçedeki oltacıyı aradım iki üç gündür rüzgardan gitmiyormuş oltacı gitmedigine göre balık yoktur
3-5 ve 10 Ocak'da boğazda sahte balığıma atlayan lüfer ve sarıkanatlar. 2012 lüfer ve sarıkanatlarla başladı. Hadi hayırlısı bakalım. Lüferler 330-380 gr arası, sarıkanatlar 140-200 gr arasıydı. Bugün ise uzun bir aradan sonra sıfır çektik Fırtına boğazda balık bırakmamış. 03.01.2012 05.01.2012 10.01.2012
Birol kardeş, illaki istek mi yapalım bu raporlar için İşte olay budur, boğaz avcılığındaki son nokta budur:thumb: Elerinize ve emeğinize sağlıkreeling
Birol tebrikler her zamanki gibi güzel avlara imza atmışsın. Bu raporun sayfa arasında kaybolup gitmesin derim yeni bir başlık altında açsan..
Tebrik ederim Birol Usta, harika avlar çıkartmışsın. Harika balıklar. En az kendim yakalamış kadar sevindim. Yılsonu yoğunluğu nedeni ile bir süredir balığa gidemiyorum, umarım birkaç gün daha devam eder.
Bu aralar Cankurtaran, Samatya ya da yakın kesimlerde av yapmış arkadaşlar var mı?Kardeşime antrenman yaptıracağım biraz alışsın, çapari atmaya, yemli takım atmaya.Gitmişken biraz eğlenelim diyoruz.Tavsiyeleriniz ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Hem yakın olduğu için hem de yanımdaki acemiyle kalabalığın içine girmemek için bu bölgeyi tercih ettim.Adama iş öğretiyoruz derken milletin kafasını gözünü yarmayalım.Şimdiden teşekkürler.
Yenikoy kalender tarafında tutan arkadaslar varmı sahte ile erinıyorum sabah gıtmeye mıllet can atar gıtmeye bızımkıde ıs degıl
boğaz hattında rapala ile dişliler alınıyor bilginize...arnavutköy de acemisi bile rapala ile çok güzel balık alıyor şuan itibariyle..
bence yapar ama artık saat geç oldu..tavsiyem su üstüne gidebilirsin yem bulursan..bu akşam-gece su üstü deli gibi yapar diyorum..makinem bozulduğu için tatildeyim..
iyi akşamlar balık haberlerini duyunca bir şey merak ettimde rapala gecemi daha iyi iş yapar yoksa sabahmı