Selam arkadaslar yine ben arkadaslar bu gölde balik malik yok )) yaw tam bir aydir her hafta sonu buraya baliga gidiyorum denemedigim sey kalmadi küspe solucan gummi balik kasik hepsi ama bir tane bile yakalayamadim sadece bi kere balik oltayi aldi suya götürüyodu oltayi yakaladim cektim yine bos ordaki diger balikcilara soruyorum genelde hep yugaslavlar var noluyo niye balik yok diye su hala soguk falan diyorlar o kadar masraf ettim daha bi balik bile yok yok bi tane yakalasam valla geri birakacam önemli degil balikta ben niye yakalayamiyorum nerde hata yapiyorum (((
Büyük göllerde balik tutmak hele de kiyidan o kadar kolay degil Ercan. Balik tutmaya calistigin yerin yapisi nasil? Sazlik? Agaclik? Zemin kum mu? Camur mu? Birden mi derinlesiyor? Sig mi? Su berrak mi bulanik mi? Insallah Bodensee'ye gelecegim bir gün.. Elimden geldigince orada sana yardim edebilirim..
Ugur usta buyur gell misafirim ol ne zaman istersen gelebilirsin benim gittigim yerin digi otlu ama ot olmayan yerlerde var olta attigim yerin derinligi hakkinda tam bir bilgim yok
ben anlamiyorum galiba bu memleketin baligindada hayir yok gölleri kurumus türkiyede baraja gidipte baliksiz döndügüm gün oldugunu hatirlamiyorum ekmekle solucanla misirla neyle tutarsan atliyordu burdakilerine nerdeyse bi pirzola yaptirmadigim kalmadi gene yok gene yok
Merhaba ercan kardesim bende almanya friedrichsafen .Bu hafta sonra bregenz de bodensee gölünde olta attim cok kisa süreli yanliz kücük balik icin kizil kanat denedim yaklasik 10 defa olta salladim 5-6 kez balik vurdu ama ben her cektigimde bosa ciktim bilmiyorum neden belki dipte kayalara carpiyor yada yengec alip götürüyor anlamadim ama ilk denememdi memnun kaldim inaniyorum yakin zamanda balik tutarim buradan yanimda kücük cocuklarim oldugu icin fazla kalamadim gölde fakat komsum var rus burda benim olta attigim yerde 4-5 kilo sazan almis simdilik bende heves devam ediyor bakalim sonucta bregenzte balik yakalarsam sanada yazarim ne sekilde tuttugumu..
ins usta sende güzel baliklar tutarsin bu arada zaten bregenzi ruslar sardi cuma cumartesi geceleri bodensee bregenzde balik tutanlarin %80 i rus almanyadan ulmdan ravensburdgdan geliyo adamlar bi kac kere sordum buraya niye gliyonuz diye adamlar almanyanin kanunlari daha sert diyolar