ay yagmur ve rüzgarın ava etkisi ??

Konu, 'Genel Konular' kısmında almora tarafından paylaşıldı.

1. AY dolunay da avın daha iyi oldugu söyleniyor .bu tüm avlar için gecertlimidir?bu etkinin sebebi nedir ?balıklar dolunayda yer mi değiştirir?ya da aclık mı hissederler??* RÜZGAR poyraz ve lodos için farklı seyler okudum rüzgarın yönünün veya şiddetinin balıklara etkisi nedir?YAGMUR yagmur sonrası daha fazla balık cıkarmış yagmurun balığa ne etkisi olur??:confused:

2. Samet Eryavuz

Samet Eryavuz Samet Eryavuz

Favori Kamış:
    Okuma V system 2.40 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar Cy-40
    Bende bilmiyorum birazdan bende Foçaya ava gidicem tüm gece orda kalıcam ama yagmur gelebilir gibi biraz tedirgin etmiyor degil.Ava ne gibi faydası yada zararı olabilecegini merak ediyorum ? :confused:

3. ögren gel bizede anlat :eek:

4. Almora sen bu soruları aslına uygun olarak şıklarıyla sorsana:D :D
    Ama esen havalarda iyi levrek olur:)

5. adra

adra

bizim burda yani trabzonda kesinlikle ay çıktımı mavruşgil :(eşkina:) olmuyo bunun nedenide balık ayı görünce çıkmıyo yemlenmeye kısacası ışık görmemesi lazım karayel esince acayip güzel istavrit oluyo poyraz esince hiçbişe olmuyo hiç istemeyiz poyrazı yine gece ay çıktımı tek iğneyle istavrit tutabiliyosun kısacası her balık kendine uygun ortam arıyo.

6. hepinize tesekkür ederim bilgileriniz için ben sahit oldum mordoganda bir gece ay ışıgında levrek suyun üzerinde atlıyorlar sürekli ısıga dogru???

7. İSMAİL

İSMAİL

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    600 GR MIRMIR
    Arkadaşlar aşağıda balığa gittiğim günlerdeki ayın durumu ve av sonucları yazmaktadır.

Net bir sonuc çıkarabilirseniz lütfen yazın.

Not: Unutupta yazmadığım günlerde var.