geçen hafta sonu cumartesi akşamı bi arkadaşla beraber asartepe barajına gittik , en son 2000 yılında gitmiştim bu baraja , 4 adet küspeli olata atıp geceyi beklemeye başladık , hava açıktı , dolunay vardı ama gecenin ilerleyen saatlerinde çok şiddetli bi yağmur ve rüzgar başladı , arabada sabahladık , setin bulunduğu kısımdaydık , sabah 7 gibi yağmur kesildi , hava tekrar açtı , çok sayıda balıkçı vardı etrafta , tek tük turna çıkyodu , biz iki tane yakalaya bildik , onlarda anca 40 cm kadardı , ama etrafta 5-6 adaet tutanlar oldu , yanlız küçük balıklardı bunlar , kullandıkları şaseler küçük boy olduğu için yavru balıklarda yakalanıyodu , avcıda palavra çoktur ama , yakınımızdaki bi balıkçı , 110 cm lik bi turna yakalamış geçen hafta , bir taneside 6,5 kiloluk tutuğunu söyledi , bende onların yalancısıyım :D , ama ben 40 cmlik ikitane gördüm , onlarda bizim yakaladıklarımızdı :D , eğer oraya gidecek olan varsa canlı gümüş ayarlamadan gitmesin , gölde gümüş kalmamış nerdeyse 2 adet anca yakalayabildik , onlarda ağa kendiliğinden girmedi , köşeye kıstırıp ürküterek taktık ağa , her gümüş bi turna getirir , şamandıralı takım kullanın 60-70 cm derine atın yem balıkları , şasiyede vuruyo balık ama ne olur küçük şasi kullanıp yavrulara zarar vermeyelim , bi avcınında rapala kullandığını gördüm , geçen hafta 3,5 kiloluk bi turna yakaladığını söyledi , ava gideceklerin dikkatine rastgelsin...