Tarih:24 Ağustos 2008 Kullanılan Yem: Konserve Mısır Kullanılan Olta: 3 lü dip oltası Yakalanan balık: 1 Adet Aynalı Sazan 3 kg(net) Yer: Anadolu da bir baraj ani bir kararla geceden yola çıktım, biraz uzun ve zorlu yolculuk sonrası avlak yerine vardım heryer avcı dolu idi, bir kenara yerleşip oltaları atmaya koyuldum derken yandaki balıkçı arkadaşlar avlaktan ayrıldı hemen onların yerine geçtim. Gece 3 e kadar hiç vuruş olmadı derken en kenardaki oltam sallandı koştum ancak oltayı elime aldığımda boş geldi misinayı sardım sardım ama boş ilk etapta balık ipi koparttı diye düşündüm ancak sonra balığın kıyıya doğru gelip iğneyi ağzından çıkardığını fark ettim. balık ilk vurduğu anda tasmalayamadığım için kıyıya doğru gelip ağzından iğneyi çıkartmıştı.Sonra tekrar beklemeye devam ettim ikinci balık saat 5 gibi vurdu ve büyük DAM oltamı yere yatırdı hemen tasmaladım balık iri idi ancak en iyi oltama vurmuştu 2 kere saldıktan sonra kuzu gibi kenara geldi. By mkirac By mkirac By mkirac By mkirac By mkirac By mkirac