Nerden avlanmalı,nasıl avlanmalı? Makina kamış tavsiyelerinize, yem tavsiyelerinize avlak tavsiyelerinize kısacası ayvalıkta avlanma ile ilgili her türlü bilgiye ihtiyacım var.
Selam arkadaşım pek bir bilgim olmamasına rağmen ayvalıkta sığılık bölgeklerde iç su haline gelmiş girintili çıkıntılı koylarda levrek alındığını biliyorum. Ayrıca çipura içinde denemeler yapabilirsin. Sadece bu kadarını söyleyebiliyorum, bilen arkadaşlar yaprdımcı olacaktı birazdan.
Ayvalık ve çevresinde Cunda adasında kıyıdan avlanabilirsin,balıkcı tekneleride bol orada belki kiralamada yapılıyordur levrek,mırmır,lidaki bol dur arada çupra da çıkar yem sıkıntısıda yaşamazsınız ben 15 gün önce uğradığımda ayvalık la ada arasındaki köprüde bir hayli oltacı vardı zaten o bölgenin balığı boldur boş dönmezsiniz
Bilgiler için teşekkür ederim.. Arabamla gitmiyorum otobüsle gideceğim dolayısıyla en mantıklı malzemeleri götürmem gerekiyor.. Genel olarak yanıma almam gereken kanca,kurşun,mantar vs numarası ile belirtebilirmisiniz ? Zira oradan alırsam çok pahalıya geliyor.. Ne de olsa turist oluyoruz Buradan götürmek en karlısı .. Şimdiden teşekkürler..
ben ayvalıklıyım... merak etme oradaki fiyatlar çok pahalı değil... buradan taşımana değmez... ne tür balıklar avlayabilirim dersen, kefal, levrek, çipura ve isparoz türü balıkları kıyıdan avlayabilirsin tabi biraz da şansın varsa, artık yanlış ve bilinçsiz avlanmadan ötürü denizde balık bırakmadılar, çipura avı için cunda adasında patriça diye anılan bir bölge var ayvalıklı kime sorarsan sana tarif edebilir. yemi ayvalıkta balıkhane diye tabir edilen yerden alabilirsin. Bende Ağustos ayında ayvalıktayım umarım memnun kalırsın. sana iyi avlar.............