Özelikle Sarımsaklı Plajı :mrg: yani Altınova'ya yakın olursa daha bi caiz olur şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.. (zor yazan/çizen olur gibi geliyo bana ama haade hayırlısı )
Hemen pes etme mutlaka arkadaşlar sana bilgi vereceklerdir altınova hangisi detaylı yazarsan bilgi daha çabuk gelir.
Altınova da denize sırtını ver karşı tepenin arkası koskoca baraj ayrıca sazanlarıda lezzetlidir lakin kuraklık su bayağı az yinede civar köylerden bilgi alabilirsin.
güzel kardeşim Baraj mı istiyosun MADRA BARAJI altınova sapağına gel kime sorarsan sor gösterecektir Altınovanın karşısında bir yol var dağa doğru 8 km gidiosun madra barajını buluyosun daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AMA ne işin var be kardeşim altınovadasın levrek diyarındasın bırak sazanı mazanı al eline levrek oltasını git kum adasına yakala levreği derim ben bence tabiiii
oraları beğenmezsen edremite gir kalkım yolunu sor doğru kalkıma git göleti sor herkes gösterir denizden 1000 küsür metre yüksekte dağ havasında bir gece geçirirsin gölette aynalı sazan ve çok iri kefaller var ama ayvalıkla arası tahminen 80 km civarındadır bence siz levrek tutun sazanı herzaman her yerde yakalarsınız
Öncelikle çok teşekkür ederim Açıkçası deniz işi beni hep bozmuştur (hatta acı bir cüzdan gsm phone tecrübem olmuştu bi ara istavritte ) . Dolayısıyla tatlı su (ayaklarımın altında toprak etrafımda capcanlı bi doğa vs..) ve balıkları özelikle Sazan her zaman en favori avımdır. Muhtemelen 1 hafta kadar kalacağım Ayvalık'ta.. eh gündüzleri miskin miskin deniz ve havuz kenarında yatacağız nasılsa, akşamları veya geceleri'de (en azında 1-2 gece veya akşam) oradaki sazan,turna,kefal vs.. ne varsa onnarla muattap olmak isterim