Ayvalık ve Altınoluk güzel mekanlar. Oralar denizinde mavi bayrak olan 7 yerden biridir... Daha önce çipura avlarım olmuştu; Kaz dağlarından gelen soğuk kaynak suları denizde kum ve taşların arasından buz gibi çıkar... Ne güzellik, bir yan yeşil bir yan mavi... Gerçi ülkemizin her yeri cennet parçası tartışılmaz. Gagasız dalan sahte kullanıp kullanmadığınızı merak ediyorum, aydınlatırsanız teşekkür ederim.
Tesekkur ederim. Daha iyileri size rastgelsin. Tesekkurler. Patrice koyu degil. Gagali dalan sahtelerle denemeler yaptik, gagasiz sadece su ustu sahtelerle avlandik. Baliklarin tamamini su ustu sahteylerle aldik.
Tebrikler, gündüz gözüyle wtd'ile levrek avlamak çok daha keyifli olsa gerek. Fotograflarda çok güzel ve enerji verici. Avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim, rastgelsin.
Cok tesekkur ederim. Keske firsat ve zaman olsada oralara gidebilsek hep. Daha iyileri size rastgelsin.
Hayir ama baligi aldigimda once bir denizden karaya cikarak sahtenin baligin agzina iyice oturup oturmadigini kontrol ettim. Baktim ki sahtenin igneleri iyice agzina oturmus, sonrasinda suya girip fotograf cektik, ip misinada kullandigim icin dusme ihtimali yoktu...
anladım ilk fotoda balığı tuttuğunuz kamışın ve makinanın markası nedir yay gibi olmuş kırılmamış kamış maşallah
WTD yle birakin levrek yakalamayi, birkac takip, birkac saldiri almaniz bile bunyede hastalik yapiyor. Siddetle tavsiye ederim. Mesajinizi yeni farkettim. Kamisim; Lineaeffe 10 Kilos Spin Kamış 2,70mt 30gr, WTD icin yeterli sertlikte bir kamis degil ama saglamlik, esneklik ve hafif olmasi konusunda harika bir kamis diyebilirim. Mesafeside cok iyi bence. Alirken bu kadar memnun kalacagimi tahmin etmemistim acikcasi. Makine olarak shimano-catana 4000 kullaniyorum.