Ayvalık yem yardımı :)

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

Arkadaşlar Ayvalıkta yem satan yer varmı biliyormusunuz varsa bana bi yardım ediverirmisiniz :)

2. Suatreis

Suatreis

Özel bir yem türümü arıyorsun...

Bulamazda sıkıntı çekersen mail ile bildir, bulursam kargo ile gönderebilirim.

3. istavrit

istavrit Boğaç

Ayvalık Balıkhane 'de boru kurdu ve sülünez bulabilirsin

4. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

bu mevsimde zor balıkhaneye bile belki gelir belki gelmez yaz aylarında iskeledeki balıkhanede oluyor ama bu mevsimde soğukta kimse dalıpta sülünes falan çıkarmaz arada sırada sübye gelir ama. Sen en iyisi sabahları balıkhanenin arkasına yanaşan balıkçı teknelerini bekle onlarda ağa takılmış taze sübye yengeç yeni yakalanmış sardalya hatta madya falan olur derim ben Ama ne avına çıkmak istiyosun onu söylersen tavsiyelerimiz olur tabiki

5. balikci

balikci

Yem bulmakta zorluk çekiyorsanız, şu aralar yem bolca çıkıyormu izmirde bilmiyorum ama olanlardan çeşit yem türlerinden kargo ile yollanmasında yardımcı olabilirim.

Yada avını yapacağınız balık türü hakkında bilgi verirseniz, alternatif yem çözümleri sunalım.

6. mahbub43

mahbub43 Mahbub Mehmet Kaya

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Deniz ve hava çok bozulmadıkça balıkhanede her zaman sülünes ve sardalya bulabilirsin. İstersen yemcilerin cep tel. lerini de verebilirim. ocak ve şubat ayları dışında mamun bilmakta mümkün. Yemlerin tamamı izmir ve edremit civarından geliyor.

7. mahbub43

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Sen beni bul. Ben sana yem bulurum.:D İstersen tekne de bulurum.

8. Suatreis

Suatreis

Mehmet abi, bana mamun bulabilirmisin, bulursun bulmasınada bunu nasıl canlı halde kargo şekline sokabiliriz bide onu bulurmusun, sığ kumluk ve dalgalı denizde dayanıklı yeme mırmır için 2 ay sonra yem ihtiyacım olacak. Mamun u denemek istiyorum. Termos içerisinde doğal şartları korumak kısa bir süre için mümkün olabilirmi.

Amma çok şey istedim ben yahu.....:)

9. Selamlar Bora:)

Ayvalıkta yem temin etmek oldukça zor.Ancak Edremitte Kayalar ticaretten Mamun,Sülünez,Boru kurdu temin edebilirsin:) Özellikle Cumartesi günleri gelen yemler çok taze olmakta

Kayalar ticaret
    tel: (0266) 373 16 19==373 38 21
    Azerbeycan cad.no:13/2 Kayalar Çarşısı EDREMİT

10. mahbub43

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Bu aralar mamun çıkaran da kullanan da yok. Ama Havalar biraz ısındığın da olur. Kendimiz de çıkarabiliriz. Yosun ve talaşın içinde 3 güne karar canlı kalabiliyor.(serin ortamda) Daha uzun canlı muhafaza etmenin yolunu bilmiyorum. Mırmır için, teke ve kum solucanını tavsiye edebilirim. Kum solucanları içinde denaz kumu ve deniz suyu olan bir ped şişede serin ortamda günlerce canlı tutulabiliyor.

11. simendifer

simendifer Sennur

Sen Silivri için istiyorsun anlaşıldı. Ama bendeki genel kanı, balığın, alışkın olmadığı yeme vurmayacağıdır. Değişik tatlara meraklı ise belki olabilir, bilemiyorum. Diğer illerden yem temin edip de kullananlara, deneyimlerini sormak gerek derim.

12. Suatreis

Suatreis

Meraklı olmasını ve herşeyi yemesini avantaj olarak kullanıp, dediğin gibi denemek istiyorm:)

13. Benim denemelerim belki yardımcı olur..Bandırmada Mamun sadece hüsranla biten ava sebep olmakta.Ancak boru kurdu inanılmaz harikalar yaratmakta.Boru kurdunun iş yapmasının nedeni Bandırma civarında bol çeşitte kurt olması ve boru kurdunun bu kurtlardan birkaçına çok benziyor olması olabilir.Mamun ise 2 günlük av boyunca kancada kalabilen hiçbir balık tarafından bunun tadı nasıl diye merak edilmeyen bir yem.Teke,Sülünez her balıkta verimli bir yem cinsi olarak söylenebilir.

14. simendifer

simendifer Sennur

Sağolasın Erdal, hemen koşmuşsun imdadımıza. Dediğin gibi eğer bölgedeki balıklar herhangi bir kurtla yemleniyorsa, diğer kurtlara da yüz vereceklerini tahmin ediyorum. Ama, burada alışkın oldukları teke ve kurt varken, mamuna yüz vereceklerini sanmıyorum. Ama Suat'ın içinde ukde kalacaksa denesin. :)

15. Aramis

Aramis

Tüm yardımlar için çok teşekkür ederim.Havalar biraz düzelirse eşimle beraber bir ayvalık turu yapmayı planlıyoruz o zaman bu değerli bilgilerin hepsini kullanacağım arkadaşlar.

16. Aramis

Aramis

Mehmet abi senide mutlaka bulacağım emin ol :)

17. mahbub43

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Beklerim Bora. Memnun olurum.

18. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine: