Ahanda bende seni yeni görüyomBöyle giyinirsen tabi balık gelmez.Düğündemisin loooBiraz salaş paçavra giyecen bide suya girecen.Anladın sen onu Bide aslı abla geçmiş olsun.Ege böyle işte vermez vermez,verdimide 5kg levrek verirSonra gene vermez
sanırım atladım mesajınızı, (kusura bakmayın)yine gitmeyi düşünüyoruz tabii, yenilen pehlivan güreşe doymaz mış hesabı, ama şu aralar değil. şu aralar boğazda deneyelim şansımızı dedik, geçen haftasonu eşimle poyrazköye gittik , kayalıklara, millet denize giriyor biz kamış sallıyoruz , ama olmadı tabii akıntı çok orada sanırım. (bahane de hazır her zaman)
o trakyalısın yani ,genelde serhad şehrimiz edirnede nehirde ,bulgar sazanı ,yayın,kızılkanat,kefal balıkları bulunmaktadır
zor bir toplantıdan sonra yazınızı akudum ve güldüm.Eski günlerimi hatırladım.Güzel paylasımınız icin teşekkürler..
hocam sarımsaklı da açılmaya ne gerek var sülünezle gece kıyıdan 25-30 metre atın oralarda ciddi bir mırmır popülasyonu var, ufak kayalıklar ispendek kaynıyo, akşamüstüde dizboyu suya iri levrekler geliyo yemlenmeye, ama yem olayı harbi zor yani oralarda mırmır taze yem seçiyo, ya canlı teke yada borukurdu lazımdı orda size,ben onları da bulamamıştım, her gece akşam 10 da olta attım 4 tane yem olarak tuzlanmış sardalya kıbrıs sarma 4 günde 7 tane levrek aldım hepside 500gr civarındaydı, çok mırmır vardı ama sardalyaya rağbet etmediler, oralarda borukurdu olsa doymuştum mırmıra, neyse bidahaki sefere inşallah yakalarsınız
ben sizi biraz çanakkalae balıkesir sınırına alayım.altınoluk küçükkuyu,kadırga koyu burası cupura için süper bir yer ,tabi önce levrek...
Sülin dediginiz sülünes mi acaba Eger oyleyse cipura icin cok yanlıs bir yem..Simdi ben tuttum diyenler olacak ama bence sans. Ben bulındugumuz bolgenin encok bulunan yemi olmasına ragmen SÜLÜNES i yem menumden cıkardım..
evet, hatta orada baba oğul balık malzemeleri satan birileri var onlardan ve yanında ki balıkçılardan.. sırf yem alsak iyi kamış makina kurşun onlarca belki.. fırdöndü.. bilmem nee.. aldık da aldık. adamlar 1 haftada ihya oldular.
eksik olmayın, aldık beynimizin bir köşesine koyduk teklifinizi.. ( bir itiraf: keklendiğimizi bile bile yinede aynı balıkçıdan aldık, neden mi: amca çok hoşsohbet ve iyi niyetliydi, oğlu ise çook kurnaz, ama olsun amcanın hatırı var, çay içiyorsa bize de çay ısmarladı, ayran içiyorsa bize de ayran ısmarladı)