Merhaba Arkadaşlar, Geçenlerde forumda ayvalıkta yem tedariki hakkında bilgi istendiğini okudum. Ayvalıkta balıkhanede yem satan Kemal isminde bir abim var. Hatta sadece ayvalık değil istanbul'a çanakkaleye hatta bana bir ara kıbrısa bile yem yolladı. 24 saat hiç çekinmeden arayabileceğiniz ve elinden gelen yardımı yapacak birisi. 2 gün önce telefon açıp yem siparişi verdiğim de bir web sayfası yaptırdığını bir hafta içinde sitenin faaliyete geçiceğini söyledi. gerçi bilgisayar konularına biraz uzak olan bu arkadaşım mail yolu ile siparişleri takip edemeyeceği için en azından telefonla siparişleri takip edebileceğini belirtti. web adresi **********.com en azından iletişim bilgileri burada var. Rasgele
selam dostum bu yemcinin telefon numarası yokmu. internet adresi çalışmıyor. eğer sende varsa yazarsan sevinirim oldukça işimize yarar.
. Bülent Abi. Ayvalıkta Balık Hali denilen bir yer var meydanda. Kime sorsan gösterirler. Orada taze taze Boru kurdu , Sülünez ve Madya bulabilirsiniz. En azından biz yazın buluyoruz. Selamlar.
Arkadaşlar hemen numarasını size yazıyorum. 0537 5497925 Yemci Kemal zaten balık halinde bu arkadaştan başka düzenli ve çeşitli yem satan birisi yok. Aradığınız zaman benim adımı verirseniz size ekstradan yardımlarda bulunacaktır Sabah konuştum web sayfası bu gün hizmete açılacağını iletti. Sevgilerimle
Arkadaşlar bu arada ayvalıktaki balık halinin yeri değişiyor. balıkhane eski gümrüğün olduğu yere taşınacak 2-3 ay iiçnde ve sanırım yem işi yapanlar yeni yerde olmayacak. Kemal arkadaşımız yeni dükkanına taşınmış. karakol sokağında şirin bir dükkan açmış. karakol sokağına girince 15-20 metre sonra sol tarafta kalıyor. Rasgele
Hadi hayırlı olsun, Ayvalık Sarımsaklı da yem bulacağım diye ne çektiğimi bi Allah bilir, tuzlanmış sardalyayla balık yakalamaya çalışmak hiç de zevkli olmamıştı, bu sene de kısmet olursa yine ordayım kendisine mutlaka uğrayacağım
yem yardimi hakkinda Merhaba tekrar bu arkadas, giritli Kemal Kaptan degil. Kemal Umutlu. ben 1999 dan beri kendisini tanirim ve ismimi verirseniz sadece yem için degil her konuda sizlere yardimci olacaktir.
Merhaba arkadaslar, Ayvalikta bahsettigim yemci arkadasin sitesi bu gun yayinlanmaya baslamis. Bu gun arayarak bilgi verdi. sizlerle paylasmak istedim. yeni konu basligi olarak yemler ve yemleme konular arasina ekleyecegim. rasgele
Arkadaşlar sitemizde Ticari faaliyet yapmak yasak olduğu gibi Ticari faaliyet yapanların dolaylı yada dolaysız reklamını yapmakta yasaklanmıştır..Bu nedenle bazı mesajlar tarafımdan silinmiş ve bazılarında reklamın önlenmesi amacı ile düzeltmeler yapılmıştır.. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
benim surekli yem aldigim bir arkadas herhangi bir akrabaligin vs yoktur. bu mesaji ticari bir amaçla da atmis degilim. benim turizm acentam ve dalis okulum var. sakin yanlis anlasilmasin. sadece burada ayvalikta yem yardimi konulu mesaji okudugum ve ayvalikta yem alabileceginiz yeri sizlerle paylasmak icin yazdim. rasgele
. Yoo lütfen Sizde yanlış anlamayın . Yem isteyen Yabancı olunca 4 YTL ye 8 tane Sülünez satıyorlar. Bende mecburiyetten almıştım. onun için sordum. Paylaşımınız için teşekkürler.