Arkadaslar avvalıktan kıyı balıkcılıgını cok amatörce yapıyorum.Fakat bi sorun varBurda kendini kanıtlamıs abilerim kardeşlerim de benimle beraber olta atmasına rahmen zamanında olmak sartıyla tabi.rahat 2 kilo isparoz ve karagöz tutuyorum.Ne hikmetse başka bir balık benim oltaya nasip olmuyo.Acemi sansının bu kadar uzun sürmesinden cok memnunum.En iyi balık tuttugum yer cunda adasındaki dalgakıranın burnudur.tavsiye ederim
Merhaba arkadaş,ben de bu ara ayvalığa gideceğim,bizim yazlık var sarımsaklıda..Gelirken mesaj atarım sana,Cunda adasında güzel bir avlak olduğunu bende duymuştum,birde cunda'ya girerken köprü var bilirsin,onun altı da iç deniz dış deniz ayrımı olan yerde çok iyi imiş..
s hosgeldin...seni tanıyor olabilirim.belki de yan yana balık tutamadık imza ayarlarını tamamlasan.seni tanırım belki...neydi R..balık Ayvalık
y hüseyin kardeşim oralarda bi şey çıkmaz pek.en güzeli tekne ile mercan.gideceğin zaman yazarsan seni yönlendiririm
Adada da tekne kiralamıştım geçen sene,milli parklar bölgesi açıklarına götürmüştü kaptan.tam gün 150 kaat aldı..Normalmidir acaba?
n nereye giderse gitsin normal değil..bu arada teknenin büyüklüğünü bilemiyorum ama örnek 7 metre civarında tekne olsa 5 kişi yeter.o da eder 100 Ytl.(tekneci acısından)ama özel kiraladıysanız çok az pazarlık etmişsiniz.sanki biraz fazla ama iyi avlağa götürdüyse mesele yok benim 4 kişi 80 Ytl ye tam gün ava gittiğim olmuştur.(kaptanın nevalesi ile olsun 100 Ytl)
Neyse güzel gün olmuştu,hata bizde bilinçsizce gittik,birde erken bitirmişti muhabbeti çok takılamadık..Bende burası böyle diye düşündüm nereden bileyim..Güzel çamlıdan kiraladım bunu.
h ha gördüm o tekneyi...mesele şu balık tuttıysan normal.ama en az 1 kg mercan.. yoksa pahalı. ama sen gidecek ol ayarlarız burdan