Az Foto, Az Balık (5 günlük iznim)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında volex21 tarafından paylaşıldı.

1. Tebrikler Volkan.

Çoğunlukla "tam tavalık" deyip, limitaltı balıkları alıkoymamız yönünde "mahalle baskısı" ile karşılaşıyoruz. Lakin artık bu baskının ters dönme zamanıdır.
    Hüseyin Alp Bey'in cevabi yazısından ben de payıma düşeni alacağım...

2. nertetiker

nertetiker ÖNER

Favori Kamış:
    REMIXON STORM SURF KAMIŞ 100-275G 420CM
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 makine
    En İyi Avı:
    AVIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ :)
    tebrikler keyifle okunan bi av raporu ve keyfi sinir stres bitrakmıyacak nitelikte bi av ellerine sağlık

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    haha aynı şeyleri düşünüyoruz. :D

Bence de önce denize yakın bir yazlık şart gibi. Arabayla taşımak evde muhafaza etmeye kalkışmak evde çatışmalar yaratacaktır. Dediğin gibi az bir ağırlık değil, bot ve motor.
    Alırsak hayırlı olsun her ikimizede... :)

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Aynen dediğin gibi mahalle baskısı çok oluyor. Bana da karagöz salıyorum diye gülüyorlar. Sen buradan ne çıkacak sanıyorsun ki falan diyorlar. :D
    Bu baskıyı kırmak, yazmak kadar kolay değil maalesef. :)
    İnşaallah başaracağız. Kendimi de daha fazla geliştirmem lazım bu konuda. :D
    Rastgelsin...

Teşekkürler Öner, sana çok daha güzelleri rastgelsin... :)

5. fthstorm

fthstorm fatih

Favori Kamış:
    Shımano Vengeance Shad 2.70 Cormoran Bull Fighter 2.70 DAİWA Crossfire 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC Okuma Travertine TR40
    En İyi Avı:
    3.5 kg. Levrek
    Tebrikler Volkan,
    Fazla balık tutamasan da hiç olmazsa deniz kenarında iyot kokusunu çiğerlerine çekip olta sallayıp izin günlerini mutlu geçirmişsin.
    Öyle bir ihtiyacım var ki izne ayrılmaya fakat iş yoğunluğundan dolayı maalesef bir yere kımıldayamıyorum.
    Balık tutamasam da emin ol yerinde olmayı isterdim.

6. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Volkan çok güzel av raporu yazıyorsun, çok eğlenceli oluyor okuması. (Şuan çok yoğun bi şekilde çalışıyorum senin raporunu görünce okumak istedim.).

Sen zaten genelde balıksız dönüyorsun avlardan :D Bunda hiç yoktan biraz tutmuşsun senin için iyi bir tatil olmuştur sanırım.

Daha güzel tatili, daha bereketli avlarla yaparsın inşallah.

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim. Yoğun çalışmanın ve izin özleminin ne demek olduğunu bilirim. Mayıs sonunda bende senin faziyetindeydim. En yakın zamanda izin alabilmeni ve huzurlu bir ortamda olta sallamanı dilerim. Seninki bol balıklı olur umarım. :)

Ahahahaaaaa ....... Koptum burada. :)

Doğru söze ne denir. :D Teşekkür ederim düşüncelerin için. Sana bolca balık rastgelsin... :)

8. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık

:laughing: :laughing:
    Yav alemsin Volkan :D Ben de askerlikle ilgili ne sözler ettim de havada kaldı hooked :D Sen gelmeye karar ver uçak bile ayarlarız ayıpsın toprağım (madem 15 ay askerlik yaptın, hemen toprak ayağı yapalım :laughing: )

Hem sen gel, orkinosu beraber yakalarız :D Hem bak buraya geldiğinde ve balık yakaldığında alacağın şevkle bir askerlik daha yaparım dersin :laughing:

Sağlıcakla kal :)

9. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Keyfin daim olsun. Şimdi demeyesin bu bir beddua. Yakalayamıyorsun ya hani?:p :D

Şaka bir tarafa evet keyfin daim olsun. Güzel gönlüne denk güzel günlerde, güzel balıklarla, tadında avlara inşallah.:)

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim toprağım. :D Bu nazik davetiniz beni onure etti gerçekten.
    Şuan için mesafeler uzak, işler yoğun. İleride birgün birşey tutamasak bile sizlerle olta sallamayı bende çok isterim. İnşaallah diyelim... :)
    Ne tutarsam tutayım bi daha askerlik yapmam zorunluluk olmadıkça (Allah göstermesin). Emir altında olmak bana göre değil. :D Adana'ya sevgiler... :)

Teşekkür ederim Nuri abim. Hepimizin keyfi yerinde olsun. :) Tadında avlar yapmak nasip olsun herkese. :) (Ençok ta bana) :D
    Sevgilerimle...

11. simendifer

simendifer Sennur

Iskarmoza yazık etmişsin kendi nefsin için, utanmadın mı? :mad: Ama neyse hadi, ilk kez tutmuşsun, ilk kez yemişsin ama ben tavasını tercih ederdim. Bu arada bana göre lüferden çok daha lezzetli bir balıktır ıskarmoz. Keşke satılsa da alsak (limitler dahilinde tabi, seninki gibi değil. :rolleyes:)

Bunun dışında, klasik bahtsız Volkan avları işte. :rolleyes: Ama neyse ki bu defa lolipop sapıyla dolaşmak zorunda kalmamışsın. :D:D:D

Tamam tamam kandırdım. Birkaç gün de olsa, bence güzel ve keyifli olmuş, bir çok balığı salarak da örnek olmuşsun. Bu arada Hüseyin ağabeyin tavsiyelerini de kulak ardı etme derim. Sırf saldığın balıklarla bile harika bir arşivin olabilir. Tebrik ederim, daha güzelleri de oltana rast gelsin. Küçükleri de gelecekse, senin gibi vicdanlı birine denk gelsin (ıskarmozlar hariç. :D) (kötüyüm ben kötüyüm.) ;):)

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Vallahi ne desen haklısın. Başkalarını tenkit ederken kendim nefsime hakim olmalıydım. :D Olmamışlığımı görmek açısından iyi oldu bi yönden. :D (Karagöz salmak kolay, sal bakalım iskarmozu :rolleyes: :p )
    Bence de Hüseyin abi iyi yere vurgu yaptı. Öyle bir arşiv bence de çok güzel olur. Yalnız kamerayı taşımam lazım her avda. Serhat abi her saldığım balıkta beni çekmez. :D:eek: (Bulacam bi yöntem)
    "Ara sıra mesaj yaz, iyi olduğunu bilelim derken, umarım benim raporuma yaz algısı yaratmadım." Bence sen iyi olamıyorsun :D

13. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Tebrikler abicim güzel bir rapor olmuş.

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Mert, sana da güzel sudaklar rastgelsin... :)

15. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Olsun Be :) Bu da güzel...
    Daha sonrakilerin bol trofeli olması dileğiyle..

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim, sizlere de rastgelsin trofeler :D

17. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Volkancım ilk başta gecikmiş tebriğim için özür dilerim.Harika bir anlatım yine senden beklenen gibi.Tatilleri galiba bizim gibiler balığa gitmek için kullanıyorlar:DSenin eşinde benimki gibi bu konuda anlayışlı davranıyor.Fakat bu tatilde hanım bana yazlıkta balığa gitmeni anladımda 5 yıldızlı otelde balığa giden tek insan sensindir herhalde dedi:eek: Galiba haksızda değildi:D :D :D
    Avların daim oltan hep dolu olsun tebrikler ...

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Estagfurullah can, ne özürü Allah aşkına... :)
    Tebrik beklemiyorum zaten, amaç sohbet etmek, hatalarımı görmek, fikirlerinizi okumak, etkileşimle daha iyi ve daha karakterli avlar yapmak. :)
    Düşüncelerin için teşekkür ederim... :)

19. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Volkan kardeşim,
    Güzel avın ve raporun için teşekkürler,:) :) :)
    Sırtı avında gerçekten bizim buralarda da fazla bir şey olmuyor, ama bence daha fazla vakit ayırman ve balık olan meraları da bulup oralarda da sırtı çekmelisin.
    En yakın bir zamanda sırtı avında senden balık bekliyoruz, hoşça kal sevgili Volkan kardeşim.:) :) :)

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim Orhan amca. Raporunu biraz önce okudum. İyi ki sizin oralarda fazla birşey olmuyor :p Süper balıklar avlamışsın, daha ne olsun Orhan amca. Sağlık sıhhatinin yerinde olmasına sevindim. Rastgelsin... :)