PAZAR SABAH ERKENDEN KUZENIM BULENT ABIYLE BIRLIKTE SIGACIGA GITTIK ERKEN SAATLERDE HEM HAVA KARANLIK HEMDE SERT OLDUGU İÇİN İLK SAATLERDE LİMANIN İÇİNDEN ATTIK AMA UFAK KAYA BALIGI TIKLAMALARINDAN BASKA BİRSEY YOKTU SONRA MEZARLIGIN ALTINA HERZAMANKI YERİME GİTTİM 1 MADYA 1 YENGEC BIRAKMA YAPTIM COK GECMEDEN YENGECE BİR ASILIS GELDİ GUSEL BİR DENİZ CİPRASI ASAGI YUKARI 500 GR İĞNEM HERMANKİ GİBİ 1521 MUSTAD 3 NUMARA SELAMLAR
Mutlu Kardeş Seferihisar ve aynı yer demi.... Tebrikler kardeşim... Bayağı da yakışıklı imiş yani... Namık-Mehmet bakın buna çipura derler Sizinkisi LİDAKİ (liduş)
Hayat çizgin bayaa uzun ve başarılı geçecek..ufukta bol para çoluk çocuk ve yine dede çipuralar görünüyor...O elmi tutuyor bu çipuraları hay Allahım yaa..tutup öpmek lazım Tebrikler..valarının devamını bekleriz mutlu hocam..
Hah geldim. Kıyıdan balık avına herzaman varım. Namık sen bir gelde mutlu yakalsın çupraları biz seyredelim. En azından bol bol sohbet ederiz. Ahmet çupra abicim çupra. Mahir Amca' ya da aynısını yaptın. Çupra abicim onlar Kiloluktan aşağısına çupra dememe devri eskidenmiş. Kiloluğu yakalanınca nasıl yuvalarından fırlıyor gözlerimiz.
Mutlu abi sen kiloluk çipuralardan aşağı inmezdin. Noldu nazar felan mı deydi abi? Ama güzel bi çipura Ellerine sağlık...
Son noktayı koyuyorum bu balık el kadar( zaten fotoğrafta eli görüyoruz) çipura ile lidaki arasında benliğini bulamamış blue çağında bir balıktır. Tebrikler...