Sevgili kaptan tebrik ederim. trofelerin harika. bizde sabah karlı bir tarabya havasında burak ben ceyhun 4 kg iri istavrite razı olduk. kendine iyi bak. sevgiler
38likler var adaş onlarla görüştüm 35e kadar iniyorlar bakalim yarin birini görmeye gideceğim anlaşirsak kismet
teşekkürler kenan.. malesef burda o boyda balık bulmak zor.. varsada bız goremeden bızım tuttuklarımıza yem oldukları kesın.. ama sunu soyleyebılırım elımızde o boy canlı yem olsa tutacagımız balık cesıdı yemlı oltada cok farklı sonuclar verecektır. ohh maşallah 4 kılo ıstavrıt adam bası 1kılo yapar ve ırıler dıyosun.. harıka tadı vardır.. ellerınıze saglık afıyet olsun hayırlısı kardesım sen kazasız belasız gez dolaş önemli olan o.. tesekkurler.. gecen seferkıne gore cok zorlamayıp kaloma acmasada ( cunku balık dıpte vurdu jıge ve dırek yuzey yaptı) yıne heyecan verıcıydı.. sudan cıkarma kısmında ıse yaptıgımız sivri kakıçı kendı mısına bedenımıze bır tur doladıktan sonra asıldık ve sansa tam balıgın kafatasına gırdı ve sanırım ondan sonra balık oracıkta sönerek yukarı almamız kolaylaştı.. daha ıyılerı sızlere nasıp olur ınsallah
Baraküda avlamayı çok istiyorum ama tabi bunu boğazda yapamam ilk akdeniz seyahatimde mutlaka deneyeceğim.. şimdilik sizlerin bu harika avlarını keyifle izliyorum :thumb: