tüm site üyelerine merhaba ben siteye az önce üye oldum kıyı balıkçılığını seviyorum uzun zamandır bu işe ara vermiştim geçmişte bayağı balık avcılığı konusunda maceralarımız oldu izmir de yaşıyorum ve izmirliyim şu sıralar çipura balığına bayağı merak saldım bayramla beraber izne de çıktım olta takımlarımı hazırlıyorum 13 kasım a kadar paso avcılık ama az öncede dediğim gibi çipuraya bayılırım ama şu ana kadar göndermiş olduğunuz fotoğraflardakiler gibi nasip olmadı doğrusunu söylemem gerekirse fazla da vakit ayıramadım bu işe lidaki boyutlarını geçemedim anladığım kadarıyle sabır işi diy düşünüyorum engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum herkese sevgiler
Sevgli Güntan Aramıza Hoşgeldin seni her konuda aydınlatabiliriz . İlk önelikle imza ayarlarını yaparsan seviniriz.. İmza ayarlarını Profiline girerek imza ayarları bölümden yapabilirsin .. İsim yaş bölge ve kan gurubunu yazarsan sevniriz .. İlgin için şimdiden teşekkür ederiz . Balikavi yönetim...
hoşgeldin güntan Eksik olan doğum tarhi, bölge va arzu edersen kan gurubu bilgileri Onları da tamamlarsan işlem tamamdır Sevgiyle kal