Babakaleden

erdinc

Üye
Şehir
İstanbul-Acıbadem, Çanakkale-Babakale
Favori Makina
shakespeare
İsim
erdinç allı
Sevgili Deniz dostları,
Bilgi İşlem sektöründen ve koç grubuna bağlı bir firmadan emekli, 2 çocuk (kız 19, erkek 15) sahibi, kışları İstanbul Acıbademde, yazları ise Babakale'de yaşamaktayım. Hobilerimden biri motosiklet, diğeri ise balık avcılığıdır. Motosiklet ile ilgili bir sitenin istanbul ayağı olarak faaliyette bulunuyoruz. Yazın ise Babakalede, imkan buldukça arkadaşlarla balığa çıkarız. veya kıyıdan zıpkınla dolaşırız. Bu siteyi bir süredir takip etmekteyim. hoşuma gitti ve üye oldum.
 
Aramıza hoşgeldiniz Erdinç ağabey,keyifli paylaşımlar...
 
Erdinç bey merhaba, aramıza hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. :)
 
Erdinç abi aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.
 
Erdinç abi aramıza hoş geldin hayırlı paylaşımlar
 
erdinç bey aramıza hoş geldin ben ve arkadaşlarım baba kalenin mudavimleri sayılırız genelde gece gelir avlanır döneriz.
 
hoş geldiniz bol muhabbetler dilerim.
 
Hoşgeldiniz. Hobilerimiz sanırım oldukça uyumlu benimde vazgeçemediğim bir tutkum motosiklet ve diğeri balıkçılık. Umarım keyif alırsınız.
 
Back
Yukarı