Av hakkında: Sirküler ihlal edilmedi. 4 adet 30cmye yakın balıklar alıkoyulmuştur. Parkura gelince gerçekten çok ama çok zorluydu bir daha gitmek istemiyorum ama tabi yorgunluğumun geçmesi bilir. Av dört kişi tarafından yapıldı ben ve babam olarak bir grup olduk diğer kalanlar ise başka bir grup oldular en fazla balığı biz yakaladık, şanslıydık. Babam babalar gününde doğadan güzel hediyeler aldı gerçekten. Kısaca gün kaçanlar, göçenler, salınanlar ve alınanlardan ibaretti... Hepinize güzel avlar!
Tebrikler Fatih, Çok güzel alalar almışsınız. Babanla nice bereketli avlar dilerim sana. Rast gele...
Tebrik ederim Fatih, Sanirim boylesine renkli bir paylasim acarak, sadece balikcilikla degil, bu anlari bizlere sunarakta sevgili babacigina cok guzel bir babalar gunu hediyesi verdin. Nazik ve yuksek yuregine tum babalar adina tesekkur ediyorum.Senin gibi evladi oldugu icin babanin oldukca sansli bir insan olduguna inaniyorum. Daha nice paylasimlarinda bulusmak dilegiyle saglicakla kal genc dostum. Not:Balikciligini tebliglere uygun yapip, bunu bize oncelikle ifade etmense, takdire deger baska bir nezaket ornegi... Her zaman gonlundekine rast gelsin.
Fatih kardeşim , bu güzel avınızdan dolayı babanı ve seni tebrik ederim. Bir baba ve oğul olarak gerçekleştirilebilecek en güzel aktivitelerden , paylaşımlardan biridir doğada balık avlamak. Benimde 7 yaşında bir oğlum var. Şimdiden onada aşıladım bu tutkuyu.Umarım sizin gibi bizde ileride böyle güzel avlar gerçekleştirebilriz . sevgiler.
Sevgili Fatih baba,oğul ve bakir doğanın serin sularından gelen hediyeler ''kutsal ruhlar'' eminim ki bu anların kıymeti lezzeti hiç ama hiçbirşeyle kıyaslanamaz.Güzel avınızdan dolayı bütün ekibi kutlar,yorgunluğun geçtiğinde yine paylaşımlarını bekleriz selamlar
Sevgili Fatih kardeşim harika bir avlakta çok güzel balıklar almışsınız . Seni ve babanı canıgönülden tebrikederim . bir babanın oğluna aşılıyacağı en güzel hobi balık tutmak tır . Ne mutlu sana ki böyle güzel bir hobiyi baban ile beraber yapıyorsunuz . bunun kymetini iyi bil herşey gönlünüzce olsun . Daha bol bereketli avlar geçirmeniz dileği ile rastgele
Harika bir av olmuş tebrik ederim. Hem sizin hem de babanızın keyfi yerine gelmiş, babanıza da iyi bir hediye olmuş bu güzel av. Dahasına rast gelsin.
Sevgili Fatih, Babanızla çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Tebrik ederim. Doğa ile bütünleşilen bu tatlı su avları ne de hoş görünüyor. O daracık sularda balığı koklayabilmek, yerini kestirmek... Bununla ilgili keşke sevgili Vedat ağabey bir sunum hazırlasa bizlere... Babanızla herdaim keyifli avlarınız olması dileklerimle. Sevgi ve selamlar...