Hepinize çok Teşekkürler Ben BURSA'dan Balığa,balıkçılığa çok meraklı bir kardeşinizim. ALLAH izin verirse Bu sitedeki siz değerli büyük ustalardan bu işin inceliklerini öğreneceğim, hepinizin bana yardım edeceğinizi umarak aranıza kabul ettiğiniz için tekrar teşekkürler...
İbrahim yeğenim aramıza hoş geldinYalnız yeşil kağıtl olta ile 2,5 Kg hamsi tutmak nasıl birşey Sakın bu yağlı kağıt olmasın hani hamsileri temizleyip yağlı kağıda sararsında mangalın üstünde bir güzel pişirirsin
Yok Yok Öyle Değil. Hani üstünde ATATÜRK resmi varya o oltadan ,anlıyacaanız benim haftalık harçlık. Ama yine doğru tahmin etmişsiniz. O avın sonu cızır cızır mangal oldu...
Yemesini biliyoruz bilmesine de nerde buluruz nasıl tutarız pek bilemiyoruz onlarıda siz büyüklerimizden öğreneceğiz inşaallah. Aslında Öğretmenim ( Babam )bu konuda bayaa tecrübeli ama şu sıralar bayaa yoğun işleri,çok çalışıyor vakti olmuyor süper bir avcıdır. Balıkçılık Avcılık ne ararsan var onun işleri çok olunca oltalardan birine ben el koydum,Tabiki babamın rızasıyla ....