Baban seni çok seviyor gerçekten abi. Ben olsam göndermeden 2 kere düşünürdüm güzel duruyorlar. afiyet olsun saygılar
Efenim öyküsü çok uzun değil.Benim eşim levreği çok sever ve sayemde deniz levreğiyle kültür levreğini çok kolay ayırabiliyor.Babam da Assos da otel ve balık restaurantı işletmekte.Eşimin iş sebebiyle yurt dışına çıkacağından dolayı Annemi oğlumun akşamları bakımında bana yardımcı olması için yanımıza davet ettik ve babama annemle beraber levrek göndermesini söyledim.Onlar hemen otelin önüne gelen balıkçı teknelerinden taze taze alıyorlar.Ancak bilen bilir mutlaka Assos liman içi çok güzel levrek yapar Kadırga koyuda bu mevsimlerde çok güzel çipura yapar.Babamda annemin gelmesine bir gün kala liman içerisine bakıyor ve liman içerisinin bile hafif dalgalı olduğunu görüyor.Hiç oyalanmadan ölü Küpes kullanarak 1 numara mustang bronz çapraz iğneli takımlarını suya bırakıyor dalagın etkisiyle küpesler suda hareket ediyor ve 1-2 saat sonra levrekleri alıyor.Aynı gece kadırga koyundaki oteli teftişe gidiyor ve kıyıdan 3 iğneli klasik dip takımlarını surf kamışlarıyla sallıyor ve iki adet de çipura yakalıyor ama maalesef hiç biri şu anda yaşamıyor işte hikayesi kısaca bu kadar.Bu arada canım babacım mütevaziliğini koruyor ve oğlumun ve kızımın şansı taze balık istediler taze balık denk geldi diyor.