Tuncay neresi olursa gidiyorum Birçok kereler gelemene gittim ama elim boş döndüm. Termeye gittim elim boş dönüm. Ladiği deneme şansım olmadı ama gölü kiralayanlar pek yanaştırmıyolarmış diye duydum. Bu bahsettiğim yerler turna olan yerler ama bir bilen ile gitmek lazım sanırım
Tuncay,öyle bir an vardırki sazan balığına yemi elinle versen yemez(Birde derlerki sazan balığı gibi atlama)Hiçde doğru olmayan bir söz..İşallah gördüğün o balıklardan sezon açılınca tutarsın..
01-04-2007 ==Bölgemizde SAZAN balığı AVI yasakları başlamış bulunmaktadır.İşallah bir kaç senedir uyulmayan yasaklara, bu sezon uyulurda sazan balıkları rahat bir şekilde yumurtalarını bırakabilsinlerki soyları tükenmesin.Saygılarla.....
Büyük bir hevesle sezonu bekliyoruz. Ladikliyim. Çorumda oturuyorum. Bu sene ilkkez altınkayaya geleceğim. vezirköprü tarafını düşünüyorum. yardımlarınızı alacağım. Saygılarımla...
hes@55 adını yazsaydında hitapta kusur işlemesek.Şu an herkez sezon açılışını bekliyor.Mutlaka geldiğinizde size yardım edecek arkadaşlar bulacaksın. . Bu gün(22-05-2007) gördüğüm bir olayı sizlerle paylaşıyorum.Belkide hiç görmeseydim denecek bir şekilde içler acısı.Bir tanesi 13 kğ diğeri 8 kğ lık sazan balığını satmak üzere zıpkınla vuran iki cani kişiyi görmüş bulunduk.Bir kaç kişi sert cıkınca satamadan aramızdan ayrılmak zorunda kaldılar.Ne yazıkki milyonlarca sazan yumurtası telef olmuştu. Birilerinin dediği gibi Eğitim şart.
Bu sene Bafraya gitme konusunda çok fikir vardı ama henüz değerlendiremedik.Bu görüntüleri görünce gelesim geldi oralara...Ekiple bir görüşmek lazım..Tanıtım için teşekkürler..
tanıtım için teşekkürler. gerçekten çok güzel yerlere benziyor umarım oralarda da avlanmak nasip olur.
Sevgili Arkadaşlar 2004 yılından bu yana Mersin Balıkları konusunda İstanbul Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi, Rize Su Ürünleri Fakultesi (KTÜ) ve Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü işbirliği ile bir proje başlatıldı. Bu kurumlarda halen mersin balıklarından örnekler kültür amaçlı olarak yaşatılıyor. Esas amaç diğer ülkelerde olduğu gibi balığın üretimini sağlamak ve stoklarını korumak. Bildiğiniz gibi özellikle yeşilırmak ve Kızılırmak arasında kalan bölge bu tür için önemli. Ama Sakarya ve bazı küçük nehirlerede girdiğini duyuyoruz. Bu konuda eski morina balıkçılığı, havyar eldesi ve son yıllarda yakalanan türler hakkında bilgileri info@sumae.gov.tr adresi ile maksungur@sumae.gov.tr adresine gönderirseniz sevinirim. Bu arada Karadenizdeki ticari türler, kalkan balığı deniz alabalığı ve kirlilik konularında enstitümüzün web sayfası hizmetinizde. Binlerce sayfa dökümana ulaşabilirsiniz www.suma.gov.tr adresi proje sonuç raporları bölümünde. Sevgiler selamlar. Muharrem AKSUNGUR
başkanım ben yeni üyelerden,zikareis bizim b.paşa'da balıkçı gurubumuzla çoktandır.Kızılırmakta yayın avlama programlar yaptık. sizin yardımlarınızla inşallah o emelimize ulaşırız. mder55 güzel resimleri için ayreten teşşekürler.inşallah bafrada avlanırız yardımlarınızla...
Yetkin eşim Engiz Ballıcadan balık göllerini iyi bilirim kara avcılığıda balık avıda yaptım ama orada yediğim ak balığın tadını hiç unutamam yaza kısmetse oralara gelip doya doya gezmek istiyorum rastgele
Eşref bey bende sizin gibi oralardan biraz uzakdayım.Nasip olurda bir gün gidebilirsem ak balığın tadına tekrar bakmak isterim.İşlerin yoğunluğundan forumdada bulunamadığımdan ara sırada olsa resimlerle kendimi avutuyorum.
Eray abim çok güzel kareler çekmişşsin ellerine sağlık Soru : somon varmıdır bu aralar hafta sonu kaçıcak yer arıyoruz ?