reeling Güzel yorumlarınızdan ötürü geçen haftalarda yaptığım bir avın raporunu hazırlıyorum. Avlak yeri anadoludan bir yer değil Bahçecik Barajı ve zamantı ırmağı. Yem olarak 3 numara döner kaşık ve sasi kullanılmıştır. Herkese tekrar teşekkürler iyi seyirler rastgele.... mrsparkle
arkadaş bu fotograflara nasıl güzel mesaj yazmayalım .. mütiş.. üstad teşekkurler. ilerleyen zamanlarda bir kaç bilgi almaya yanaşirim izninle. ankarada yaşıyorum , kırşehirliyım kafa eserse bir bahane ile... valla suyun çıktıgı yere ve akar da turnaya bayıldım.... neyse rasgele...
Samet seni gaza getirmenin keyfini yaşıyorum bende ellerin dert görmesin arkadaşım Kayseri sesini duyurmaya başladı forumda
Gerçekten güzel ve eğlenceli avlar olmuş.. Üyelik yeni ama rapolar gayet güzel ve tatminkar Daha nice güzel avlarda bulunmanız ve raporlamanız dileğiyle Samet abi.. Rastgele. (Kayseriden üyeler arttıkça Kayseri hakkındaki ümitlerimde yeşeriyor mutlu oluyorum umarım birgün bölgemiz akarsuları gereken saygıyı görecek..)