Selam arkadaşlar bu başlığı açmadan yayınla ilgili bilgilere baktım ve daha sezonu açılmamış gözüküyor,bunu söylememin nedeni bahçecikte yayın tuttum dediğim zaman sezonu açılmamış niye tuttun tepkilerine karşı kendimi savunmak için ben yayın sezonunu takip etmediğim için bilmiyordum ve yayın tutmaya gitmemiştim.ve bildiğim kadarıyla sazanla aynı sezonlar sanıyordum forumdada sazan sezonu açıldı gibi konular gördüm.o yüzden şimdiden özür diliyorum.netice evet bahçecikte yayın tuttum boy 88 cm.kilo 4-5 kilo civarı tutuluş şekli dip oltası canlı balık düzenek turna içindi ve gün boyu hiç turna tutamadım akşam oltaları toplarken geldi hiç zili çaldırmadı en çok da ona şaşıyorum yayın böylemi yapar onuda bilmiyorum.fotoğraf makinem yok o yüzden fotoğraf koyamadım balığı parçalamadım evde bekletiyorum fotoğraf makinesi arıyorum bulduğum zaman inşallah fotoda ekleyecem.herkese rasgele...
yayında sazanla birlikte açıldı atilla kardeş tereddüt etmene gerek yok hem can'ında dediği gibi 88 cm yayın en iyi avım bölümünü hak ediyor turnanın yanına ekleyi ver tebrikler kardeş
senbacanaklardan uyarı atilla bizleri neden unuttun. yayını tutarken bizlerde senin yanındaydık sen resim eklememişsin ama biz senin yerine ekleyelim...