bahtsız volkan

Konu, 'Tanışalım' kısmında çakıroğlu tarafından paylaşıldı.

1. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr
    öncelike herkese merhaba.erciyes üniversitesinden işletme bölümünden yeni mezun oldum. benim olta balıkçılığı ile tanışmam yaklaşık 40 gün oldu. kardeşim istanbulda polis memuru ben ankaradayım. kardeşimin yanına ziyarete gitmiştim. kapının önünde bi olta gördüm çok ilgimi çekti o an bi merak uyandı içimde dedim koçum ben balık tutumak istiyorum. oda abi arnavut köyde çok balık tutan var gel seni oraya götüreyim ben orada çalışırken sende tutarsın. bende bi arkadaşımı çağırdım gittik. oltayla atmayı öğrendim ilk ilk bi kaş atışta hayatımnın en büyük avını yakaladım bi balık adam. :confused: orada zıpkınla balık avlıyordu yada midye topluyordu tam emin değilim. bu çapariye takılmış ben de yakaladım diye çekip duruyorum. sonra bu kayanın üzerine çıkmış oradakiler bana bağırdı çekme adamı öldürcen diye. sonra bi gittim baktım ki
    kocaman adam iğneleri çıkarmaya çalışıyo ben çektikçe heryerine dolanmış. çıkaramadı iğneleri benim oltayı kopardı çaparinin başından. ilk malzeme gitmiş oldu. dediler ki sen bunu yapamazsın gel istavrit yerine izmarite at karides yem verdiler ona atmaya başladım. akşama kadar 1 tane izmarit, 2 tane de istavrit yakaladık arkadaşla. diğerleri atıp atıp çekiodu valla. velhasıl kelam o gün 5 6 çapari bi o kadar kurşun gitti.bi kaç gün sonra yine geldik bu sefer çok iddalıyım tabi bişeyler öğrendim. o gün balık çokdu galiba 40 50 balık yakaladık oradaki tutanlardxan da biraz satın aldık akşam evde 5 kişi pişirp yedik daha doğrusu sahurda.yine o günde 10 çapari yaklaşık o kadarda kurşun gitti acemi ounca sağa sola taktık hep yada atarken koptu.böylece
    bende balıkçılığa bi merak uyandı . ankaraya geldim bayramda biran önce balığa gitmek istiyorum. komşum var bitane trabzonlu 2 yıldır ankarada onunla balık muhabbetimiz başladı her akşam bi araya eliyoruz yaban tv de balık avlarını seyrediyoruz. bayramdan sonraki hafta sonu kızılırmağa gittik olta attık balıklar gelmiyo küçük cins balıklar var onlarda yemleri yiyip gidiyolar. böyle olmayacak dedik ve sığ bir yerde suya girdik yukarıd<nda yağmur aşağıda buz gibi su. kayaların altında balık arıyoruz karnı kara diye balık var ondan 65 tane yakaladık akşamda afiyetle yedik ama oltadaki haazı alamadık. arkadaş gurubunda konuşmaya aşladık balık balık diye muhabbetimiz artık hep balık üzerine olmaya başladı. ondan sonraki hafta karar verdik hirfanlı barajına ve köprüköye gittik. ama çok büyük şaşağayla gittik herkes bizi kilolarca balık tutacak sanıo. o gece uyuyamadım turnayyla yattım turnayla kalktım gece 3 te yola çıktık sabaha doğru orada olduk. at çek yapıyoruz balık yok hirfanlını kapaklarının açıldığı yere gittik harika bi s var akvaryum gibi tertemiz ama bi balık dahi vurmadı hatta canlı yoktu sadece 1 tane kurbağa gördüm bi tane de suya ayaklarımı soktum bi böcek yapıştı ayağıama. meğer orada balık yokmuş yani havuza olta atmışız. baraja geçtik sazana olta attık yine tık yok. orada tekneyle ağ atanlar vardı onları çağırdık 25 kg kadar 19 sazanı pazarlıla 25 liraya aldık rezil olmayalım diye. bide onlarla herkes foto çektirdi tutmuş gibi. eve geldik bizi koçlar gibi karşıladı aileler çünkü koca koca balıklar getirdik. işte böle benim balıkavu,ı ile tanışmam.:eek: :eek:

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Enteresanmış hakikaten

3. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Volkan hoş geldin :) İyi ki geldin, çünkü burada hem balık tutma teknikleri, hem de amatör balıkçılık adına öğrenmen gereken çok şey olduğunu düşünüyorum :) Samimiyetin ve güzel! hikayen için teşekkürler :)

4. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    aramıza hoşgeldin ;)

5. Bu ara dalışa ara vermek lazım.....oltacılar bu ara epey dalgıç yakaladı

paylaşım için teşekkürler:)

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Volkan hoş geldin. Sevil ablanın dediği gibi doğru yere geldin, hikayen güzel ama tabiki hepimizin ilk başladığı zamanlardaki gibi yanlışlar var.Onları bu siteyi güzelcene bir yalayıp yutunca düzelteceğine eminim keyifli paylaşımlar.

7. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Volkan
    Aileye bir geldin pir geldin.Umarım paylaşacağın daha çok av anılarında olacaktır.Bizler bilmediklerimizi sitemiz vasıtası ile öğrenmeye çalışıyoruz.
    İlk bakacağın konulardan biride sirküler olsun.Bilinçli bir şekilde avcılığımızı geliştirmiş olmakla beraber,bazı yasaklarada uymamız gerekecek.
    örnek olursa günlük limitler:D
    Ankara teamda kaleciye ihtiyaç vardı.Aranılan kan bulundu herhalde:D :D :D

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    tamam volkancım sendede hastalık başlamış demekki.
    Artık bundan kurtuluş yok dönüşte yok ne yaparsan yap. Oltayı 40 gün önce aldım demişsin ya. artık bu iş bitmiştir. kaçamayacaksın......hep balık kovalayan olacaksın. Hastalığın hayırlı olsun...

sevgiler

9. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Volkan kardeşim ilk önce aramıza hoşgeldin.
    Açmış olduğun konularada tanıtımınada baktım harfi harfine okudum.:D Harbiden çok matraksın kardeşim seni tuttum vallahi:)
    Akşamları konular haricine gelde iki laflıyalım seninle. Bana hem balık hemde muhabbet edecek arkadaş lazım. Bu arada hafta sonu sanırım sitemiz üyesi bir kaç arkadaşla iki yer düşünüyoruz gitmek için aramızada katılmak istersen bekleriz.
    Biz her gittiğimde yakalıyoruz bir bakalım şu işe sanırım sende birşey var kardeş. Balıklar senden tırsıyor gibi geldi bana:D :D

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hoş geldiniz :)

11. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Hoşgeldiniz. O havuzun yanında yeni filizlenen ağaçlar. Sizin köklerden mi acaba.:)

12. hangi havuz hangi kök??

anladıysam arap olayım:D

13. lost_paradise

lost_paradise

Favori Kamış:
    Olta , çapari , zargana topu
    En İyi Avı:
    90 60 90 Manken Balığı :)
    Hoşgeldin . İlk balığın baya iyiymiş. :D

14. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    hoşgeldiniz:)

15. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr
    :)

tüm balıkcı abilere ablalara selam harbi hastalık oldu bende şimdiden dua ediyorum 1 aralık askerim askerliğim akarsu olan bir yere düşse diye. çarşıya falan çıkmam heralde :) :)

16. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    amatör balık dünyasına da,siteye de hoşgeldin. Kısaca aramıza hoş geldin balıkçı.

17. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr
    eyvallah amcacım sizlerden öğreneceğim çok şey var. :eek:

18. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr

19. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Hahh. Bir arkadaş daha zahirlemiş kendini. Bu amatör balıkçılık denilen şeyden 1 hafda kurtulamazsan yavaş yavaş vücudunun tamamını sarar. Sonrada duygu ve düşüncelerine yayılır. Balıkla yatar balıkla kalkarsın. Rüyalarında koca koca trofe balıklar tutarsın. Bulduğun her fırsatta balığa gidersin. Kendine hakim olmazsan bir dünya masraf edersin. Büssürü takım taklavatın olur. Kurtuluşu olmayan bu hastalığın tek çaresi bol bol balığa gidip avlanarak geçicide olsa rahatlamaktır. Ama herşeye rağmen herkese ısrarla tavsiye ettiğim en güzel hobilerden biridir. Anlattıklarım doğrudur ama anlattığım kadarda zevklidir. Allah herkese böyle uğraşlar versin. Zamanla sende göreceksin ki büyük bi balıkçı olmuşsun ankarada başta Turgay abimiz olmak üzere bu konuda kendilerini ispatlamış çok ağabeylerimiz ve arkadaşlarımız var. Sana tavsiyem bir an önce onlarla çeşitli organizasyonlara katılarak bu işi bilinçli bir şekilde kendinede başkalarınada zarar vermeden bir an önce öğrenmen. Şimdiden rast gelsin kardeşim.

20. çakıroğlu

çakıroğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadife 100 gr

abi çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. hiç alakam yokken balıkçı olduk çıktık ya bende anlamadım şuan bi boşluk arıyorum ilk fırsatta kaçcam balığa oda yakın sanırım bu hafta sonuolur.