mevzu tırıvırı illeti... yine mi ? diyeceksiniz. Evet yine. Hemde üstüne tüy dikilmişi. Bu gün olağan malzeme ihtiyacım için ismi lazım olmayan bir dükkana girdim. Ver iğne ver kurşun ver bilmemne derken içeri bir müşteri daha girdi ben soluklanırken dükkan sahibine " başkan(!) tırıvırı versene beş tane" dedi kaçlık olsun falan filan aldı verdi çekti gitti.... içeri bir balık giripte usta versene ordan iki sandık topuk piyangosu (*)dese bu kadar dumur olmazdım. Bahse konu rezillik neyazıkki burada bitmiyor. Almak istediklerimi bir bahane ile (kavga etmek iş değil) bırakıp çektim gittim. Sonradan öğrendim satıcıya neden "başkan" diye hitab ettiğini. Ekolojik denge ve tahribatlarının önüne geçmek için bir çok plartfomda etkinlikleri olan, bilinçlendirme aktivitelerinde etkin rol oynayan, yasalar ile teminat altına alınmış av ve avcılık konularındaki uygulamaları bizzat ve fahri anlamda denetleyip üstüne düşenleri yapan Avcılar Derneği Başkanları var ya hani şu Tarım ve Köy İşlerinin bu konudaki sağ kolları ve bizlerinde -bu işi böyle yapıpta takdir ettiğimiz destek olduğumuz insanlar ki bu mevzunun dışında tutarak hepsine selam ederim. Zannedersem konu anlaşıldı, uzatmaya gerek yok. Bu adamı şiddetle kınamak ve protesto etmek ile beraber yasal çerçevede elimden geleni ardıma koymayacağıma sizlerin huzurunda söz veriyor, yönlendirme ve desteklerinizi bekliyorum. saygı ve sevgilerimle. * topuk piyangosu : dedektör ile tespit edilemeyen plastik yapılı bir cins mayın