Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Ben de kuzenle oralarda olacağım.

2. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    yavuz abi son anda plan degişmesse öğleden akşama kadar oralarda olucam.bi selamlaşırız en azından

3. Eyvallah! Telefonum var sende dimi?

4. snack

snack Ali

abi akıntı burnundami olacaksiniz bebek girisindemi

5. Rapor gibi birşey

Kuzen Bostancıdan ben K.Çekmece'den yola çıkıp Saat 7 ye çeyrek kala Akıntıburnu'nda buluştuk. 2 -2,5 saat debelendik. 4-5 kıraça alıp son son yemli denedik. O da nafile. Lakin boşuna akıntıburnu dememişler, kurşun dibi bulana kadar 30-40 mt sağa kayıyor. Neyse polis gelip arabalarınızı çekin diye anons yapınca topladık pılıyı pırtıyı ilerledik. Bebek kalabalıktı durmadık. Emirgan da öyle. İstinyeyi geçtik biraz daha ilerledik. Baktım 3-5 kişinin olduğu bir yer sanırım yeniköy. Durduk. Saat 2 ye kadar takıldık. Mutlu olduk döndük. Nemi tuttuk, bir doyumluk istavrit.
    Tekneden sonra kıyı tecrübesi de yaşamış oldum.
    Bu arada bir istavrit yarım gelince rapala denedik. 5 ya da 6. atışta boğaza hediye ettik.

6. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Yeniköy çok zor bir yerdir.200 gr kurşun bile zor oturur ama balık yaptımı da yapar.Çok takım verdiğim olmuştur.Yine de tertemiz boğaz havası alıp bence güzel de av yapmışsınız.Rastgele..

7. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    yavuz abi kusura bakma arayamadım:( sabah şarz yok diye eşimin telefonu aldım senin numara da telefon da gitti.ben de akıntıburnundaydım tavalık istavrit gece de yemli iki çinekop bir de süpriz deniz yıldızı aldım.sorun bende degildi kimse balık alamıyordu:)geçen haftaları mumla aradık.şu lodos etkisini yitirse bari haftaya kadar.akıntıburnunda vizir vizir ceza yazıyodu polis arkadaşıma da yazdı 60 tl allahtan ben arabayı ara sokaklara bırakmıştımda yırttım.dönüşte galataya ugradım bi bakıyım belki bi yarım saat takılırım diye arabayı parkedebildim ama olta atacak yer bulamadım.izledim bi kaç yaprak bir tane çinekop ve iri istavrit alındıgını gördüm.akıntıburnuna göre iyiydi ama tatmin edici değildi yinede.bi gün galata organizasyonu yapalım.....önümüzdeki maçlara bakalım:D

8. snack

snack Ali

abi sabah akıntı burnu balık yapmadı bende 5.30 gibi ordaydım 1 cinekop aldim saat 6.30 gibi assagi indim bebek girisinde o kalabalık yerdeydim :) 3 tanede orda aldim oglene kadar balık yapmadı oglen 1 gibi kıraca basladı herkes kovasını doldurdu aksam 5 gibi bitirdim avı ama simdi diyorum keske yemliyede kalsaydım

9. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    aynen Ali çok bereketsiz gündü fenere yakın mı attın

10. snack

snack Ali

fenerin dibinde sayilirdim :D

11. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Kenan profil fotoğrafın inceden Carlos Carvalhal'ı mı andırıyor ne :)

12. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    adam o kadar az görünüyo ki ekranda hiç dikkat etmemiştim:) sağlam garibana benziyo yolda görsem yozgattan istanbula yeni göç etmiş zannederdim:D

13. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar hafta sonu hava nasıl olacak bilgisi olan varmı, yapalım bi org. pazar sabahı

14. Hadi beyler, hareket biraz.. hafta sonu kim ne planlıyor. Ben üstünüze afiyet grip oldum. Ama belli olmaz, sabaha iyi kalkarsam boğazın yolunu tutarım.

15. 33022

33022

Tekne işi bu aralar nanay, lodosun etkisiyle hava ve deniz şartları sıkıntılı.Bi dahaki haftadan sonra organizasyonlar kaldığı yerden devam..

16. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Hava eser gibi görülüyor ramazan abi şuanda yağmur yağıyor zaten.Bir organizasyon olursa gelebilirim yaşım küçük ama meraklıyım :) Kendıme çapari yapıp duruyorum sıkıntıdan :)

17. 33022

33022

Mustafa burdan takip et konuyu.Bu hafta geçti artık ama bilmiyorum hava yatarmı. Haftaya bakalım kısmet, hava şartları uygun olursa çıkarız.

18. koluman

koluman Hasan H.KOLU

pazar sabahı zeytinburnu taraflarında istavrite çıksam balık alabilirmiyim acaba abiler? varmı o kıyılarda avlanan abimiz

19. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    hasan tekneyle açılacaksan bilmiyorum ama kıyıdan mucize gibi.ben yarın bogaza gidiyorum arkadaşlar.kafamda arnavutköy emirgan kalender var.eger lodos olursa boğazın kuzeyine gitmek gerekiyormuş ama ben daha kuzeye hiç çıkmadım.yarın akşam da hırsızlı takımla yemliyi denemeyi düşünüyorum.minik kızım biraz ishal olmuş tabi onun durumuna da baglı birazda:)

20. volkanca

volkanca Volkan

boğaz dışında kıyıdan istavrit imkansız gibi birşey malesef. Ben bu hafta yoğunum ama haftaya cuma tekne org. varım arkadaşlar, şimdiden planlayalım isterseniz.