Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Vallahi sert ve hızlı poyraz var Serhatım salı günü yani yılbaşı ertesi kesin denizdeyim .

2. istavrit

istavrit Boğaç

Dostum bende sizi çok özledim ,Alıco işe gömüldü ben işe gömüldüm motor olduk çalışmaktan :D

Pazar günü hava durumuna göre yapalım bişiler hiç bişi yapamazsak alırız bir kasa hamsi yatırırız limanda mangala bakarız keyfimize be kardeşim ,burnumda tütüyor Hal'de kahvaltı muhabbetleri :)

Pazar hava nasıl acep

3. prozack

prozack serhat

yarın gene aynı ama salı iyi gözüküyo dün akvaryumun önü açıkta hiç olmaduğı kadar iri istavrit almış atilla abiler ama.yarın boğaza gitmeye değermi acaba

4. rko

rko mustafa

Serhat krdsm tkene ile gideceksen sana taze boğaz raporu vereyım o zaman bılgın olsun salı pazarı , kabataş , 1. köprü ve 2. köprü çapari ile limit altı çinekop yapıyo , 2. köprü altı oba restaurant önü yemliyle güzel iri balık yapıyo malumundur ki çapariye büyük balık atlamıyor .

5. prozack

prozack serhat

bizim teknemiz oralara gitmez :) kıyıdan takılmayalı uzun zaman oldu kıyıdan takılalım diyoruz.

6. rko

rko mustafa

krdsm eğer kıyıdan takılacaksan kesinlikle 2. köprü altı oba restaurant önü derim saat 11 e kadar cok iri balık yapıyo ama yer bulmak sıkıntı cok erken gıtmen lazım yada hafta ıcı

7. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Herkese iyi seneler..Bol balıklı,keyifli,mutlu bir sene diliyorum..Yeni yılınız kutlu olsun..

8. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    iyi seneler Uygar, iyi seneler herkese

noel babada balıkçıymış :D

9. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Sular menekşe çıkışı bayağı çekilmiş durumda.Dün kayınpederle teknenin altını sürttüre sürttüre dereden çıktık.Koca denizde 3 tekne vardı.Onlar kıyı yerlerde takılıyordu.

Hava çok sertti .Ama Çok güzel iri istavrit yaptı.Hiç kraça yoktu.Resmen yemli de tuttuğumuz istavrit diyebilirim.Balık biraz açıkta ama açıklarda durmak zor.Balıkta orada olduğu için bayağı zorlu bir av oldu.

Çaparinin rengi falan farketmiyor.Ben turuncu ,babam ise yeşil çapari kullandı.Çok verimli bir av oldu.

10. tefo32

tefo32 tevfik

Mutluluk bankasının BALIKAVI şubesinden 2013 [Yeniyıl tarihli] No'lu hesabınıza 365 GÜN DAHA yatırılmıştır. MUTLU bir şekilde SEVDİKLERİNİZLE harcamanız dileğiyle Yeni yılda ,herşeyin gönlünüzce olmasını diler. Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.tefo32

11. tofim34

tofim34 hasan

Favori Makine:
    GS-9
    En İyi Avı:
    .....?
    herkese Mutluluk , Sağlık , Huzur veeee en Önemlisiii BALIK bolluğu olan bir yıl olması dileklerim ile.. mutlu yıllar.. :)

12. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Bugün Can ve Seçkin'le Zeytinburnu açıklarında yaptığımız avda yılın ilk balıklarını yakaladık. Derinde ve dipte iri istavritleri bulduk, 2013 yılında kimsenin kovasının boş kalmaması dileklerimle...

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Vallahi zorda olsa iri istavriti bulduk ama malesef sarıkanatları bulamadık.idk idk idk

Buda dünkü av ekibi soğuktan donsakta saat 17.00 ye kadar avı sürdürdük.

Seneye balıkla başladık inşallah devamıda güzel gelir.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

14. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Tebrikler beyler,seneye istavritlerle başlamak isabet olmuş...En kısa sürede görüşmek dileğiyle.

15. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Can geçen yıl bu zamanlarda gruba girip attığın mesajla tanışmıştık. O bir yıla çok güzel anılar sığdırdık. Dört mevsim balık peşinde koştuk. Birlikte 3-4 kez şehirdışına gittik, büyük ustalarla ava çıktık. Geceleri şamandıralı olta başında veya lüfer yemlilerinde sabahladık. Boğaz'da rapala çektik. Son olarak aldığın bu tekne ile çok güzel avlar yaptık, lüfere sarıkanata doyduk. Tabii birlikte forumdan pek çok güzel insanla da tanışma fırsatı yakaladık. 2013 yılında da av partnerin olmaya talibim :thumb:

16. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sevgili dostum dediğin gibi tanışıp kısa zamanda çok güzel av partneri olduk.Beraber ıslandık,beraber üşüdük,gece-gündüz uykusuz kaldık ama ikimiz içinde gayet güzel dostluk ve arkadaşlığın ön planda olduğu bol balıklı bir seneyi geride bıraktık.Dün itibarı ile yeni yıla balıklı bir başlangıç daha yaptık.Ve daha güzel avlar sensiz olurmu kadim dostum.Her zaman beraber güzel avlar yapmak dileğiyle :thumb:

17. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Bu güzel av için Can abiye paylaşımcılığı için Aret'e teşekkür ederim valla Aret olmasa benim takımların iş yapacağı yoktu :D,
    dün gerçekten de güzel bir deniz havası aldık, hava çok soğuktu daha sıkı giyinmek lazımmış onu anladım :)

18. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Asıl ben sana teşekkür ederim Seçkin dün benim balıklarımı çıkartmama yardım etmesen işim zordu. Teknede el oltası kullanmaya alışmışım makine kamış kullanamıyorum bir türlü:)

19. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Hayırlı avlar arkadaşlar avınız daim ve bol olsun;)

20. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kardeşim hep diyordunya bende şans yok falan diye dün tek dişliyide kandıran sen oldun:) :) :)
    İnşallah daha güzel avlar yapıcaz beraber havalar biraz ısınsın deniz müsait olsun konuştuğumuz yerlerde avlanacaz:thumb: