Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Onur anlıyorum seni, nihayetinde aynı sektörün içindeyiz sorun değil bekleriz beklemesine ama, bakalım başka gelmek isteyen şu anda yok gibi, gelmek isteyen olursa ne yapalım sana da gelmek isteyen diğer arkadaşlara da ayıp olmasın

2. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Tabi tabi abi, gelmek isteyen olursa alınma gücenme yok sonuçta benim işimle ilgili bir durum.Gelmek isteyen olursa asıl talihli o olsun, beni yedeklere yazın :)

3. Eninde sonunda senle tanışacağız Onur.
    Umarım bu c.tesi olur:)

4. 33022

33022

Tamamdır o zaman, beyler gelen varsa bildirsin yoksa Yavuz Abi ile yalın ayak başı kabak gideriz ikimiz:) Sonra kimselere balık malık vermeyiz ona göre:)

5. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Abi bende hem tanışmayı hem tekneden balık tutmayı inanın çok istiyorum, tekne için el yapımı özel çinekop çaparim bile var.Tekne için istavrit çaparisi var.
    Balık bu ara bollaşmış, soğuk havayıda yedi balık zıpkın gibi şimdi.
    Hadi bakalım kısmet inşallah bu cumartesi beraberiz :)

6. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Bu havada denizden tırsıyorum açıkcası. Yoksa tek derdim deniz, kayıkla avlanmak :(

7. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Samet evet evet sen çıkma, tekne işi sakat :) ( kontenjanı doldurma ben gidicem:) )

şaka tabiki yazdığım...gitmek istiyorsan sorun yok, kendim gitmiş gibi sevinirim.

8. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Valla batu (yeğen), yavuz abi ve ben gitmiştik havalarda iyiydi. Şimdide kararsızım gerçi ama yinede hava beni yanıltıyor. Kıyıdan avlanabilirim belki. İnşallah seninle ve ramazan hocamlada kısa zamanda tanışırız nasip olursa.

9. 33022

33022

Tanışırız tabi ama işte herkes bir hayat kavgasının içinde olunca ancak böyle mini organizasyonlarda nasip oluyor tanışmak.Bu arada cumartesi hava raporları yağmur gösteriyor biraz bakalım ne olacak durum hadi hayırlısı

10. 33022

33022

Evet beyler son durumumuz nedir, son bir yoklama istiyorum gelecek arkadaşlardan cumartesi için

11. 33022

33022

Kimseden ses çıkmadı mesajı okuyan yok galiba

12. Burdayım Ramazan,
    Sorun yok...

13. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    hafta sonu yine kötü hava. hafta içi çok güzel oluyor nedense :) nasılsınız.

14. 33022

33022

Tamam ses geldi,Yavuz Abi sen varsan tamamdır :)
    Samet hava kötü olacak ama deniz iyi bakalım yağmurlukları giyip gideceğiz artık.
    Onur Sen ne alemdesin geliyor musun?

15. Bence geçen hafta daha iyiydi. Yağmur, soğuk mühim değil, benim derdim dalga. Rüzgar kuzey-kuzeybatı yönlerinden gelse iyi olucak ama yine döndü lodosa.. Eczaneler de reçetesiz antiem vermiyor... Hayırlısı diyorum.

16. 33022

33022

Ah be Yavuz Abi ben sana mide bulantısı için bi ilaç getirecem bulabilirsem şayet.Şimdi Kim kim gidiyoruz var mı gelen gelmeyen onu bir netleştirelim
    Yavuz Abi, bir de ben varım, Onur geliyor musun?

17. Geçen haftanın mini raporu

1. maksat ; tanışmak, kaynaşmak
    2. maksat ; balık tutmak

Bu yüzden 3.kişiyi arıyoruz. Değil mi Ramazan?

Geçen hafta tekne ile çıkmadık.
    Ben sabah 6:30 da çıktım önce yeniköy'e gittim. Rüzgar tam karşımdan esiyordu. 5 kez çapari attım hiç birşey gelmedi. Toplanıp istinyeyi geçtim. sahil yolu orada karadan ayrılıp denizin üstünden devam eder. Hah işte orada durup rüzgarı soluma alaraktan 1 saat daha oyalandım. 5-10 tane kraça geldi. Yemlikler tamam deyip toparlandım ve Emirgan'a indim. Evde özenle hazırladığım 4 köstekli yemli takımı çıkarıp özenle fletoları iğnelere dizip salladım. Takımın resmi aşağıda. Resimde görülen gezer kurşun yaklaşık 30 m. önüme, takımın kendisi ise ondan 20 m. daha ileri düştü. misina gerilene kadar toplayıp 5 bilemedin 10 dakka bekledim. Sonra içime sinmedi.:rolleyes: Çekip pva iple kurşunu fırdöndüye bağlarsam takımı daha ileri atabilirim diye makinenin kolunu çevirmeye başladım. O ne takımda iki tane dişli. Vay anam.:eek: İlk denememde bu geldiyse ben bugün rekorlar kırar, balıkmania'yı kıskandırırım (şaka tabi) diye düşünerekten yemleri tazeleyip kurşunuda sabitledikten sonra biraz da abanaraktan savurduğum gibi, takımı kopardım.:mad: Birisi perişanlığımı fotoğraflamalıydı.

Sonrasını anlatmıyorum.

Kendi kafama göre kurup hazırladığım yemli takım bu.
    Ustalar görür de yorumlarlarsa sevinirim.

18. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Gideceklere şimdiden rastgele..Ve iyi seneler arkadaşlar...

19. 33022

33022

Uygar Çok teşekkür ederim Sana ve ailene mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol paralı bir sene diliyorum.Ha birde Senin nezninde tüm Balıkavı.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun herkese rastgelsin.

20. 33022

33022

Aslında Yavuz Abi 3.kişiyi aramıyoruz, Onur gelirse, gelmezse Hüseyin Abi gelecekti telefonlasalım ona göre haberleşiriz.