Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Sanırım ben de yatarım.:ballchain: Aklımdaki yemli takım üzerinde çalışırım. Pazar günü takımı denemek için kurtlanırmıyım bilmem...

2. 33022

33022

Kurtlanırsan telefon aç Yavuz Abi, bende biraz kaşıntı var zaten...

3. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Bu topic tozlanmış yaaw :)

4. 33022

33022

:):):) Napalım Uygar balık yok, hava soğuk, ne olsun mecburen.Arada raporlara bakıyorum ama dişe dokunur bir şeyde yok.Ne yapalım Cankurtaran taraflarında bir şey çıkıyorsa kıyıdan yemli yapalım olmadı.Boğaz hattı kesat, bu soğukta oraya gitmeye üşenirim şimdi.

5. çinekop boğazdan çıkıp egeye geçecek diyorlar. Önüne durup nasiplenmek gerek. Cankurtaran bölgesinde kıyıdan derine ulaşacak yer biliyorsanız deneyelim.

6. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    yeşilköye uğramıyormu bu balık :D bir dinlensin mola versin sebeplenelim :)

7. 33022

33022

Abi genelde o bölge Kasım ayından itibaren av verirdi ama maalesef balık o kadar bol değil.Kıyı kıyı gezerek geçmez gibime geliyor.Alınmaz değil alınabilir belki ama, genelde o bölgede izmarit, eşkina, karagöz, iskorpit deneyen çok.Ama akşamları, gündüz pek takılan olmuyor.Olan izmarit peşinde ama, yolunu şaşırmış bir kaç sarıkanat belki yakalanabilir.
    O bölgede son zamanlarda av yapmış arkadaşlar bilgi verirlerse güzel olur..

8. 33022

33022

Uygar bak dürtmek gerekiyormuş demekki kurtluları :)

9. Eee! Herkes işini yapacak. Konuyu başlatan olmak kolay değil. Ara sıra dürtmek de lazım.
    (Şimdi biz dürtük mü olduk?)

10. 33022

33022

Yavuz Abi akşam akşam, güldürdün beni, Allah da seni güldürsün.Eee yazmadık kaç zamandır.Konu sahibi görevini yapmış, iyide yaptı...Konuşalım telefonlaşalım bi ara ne yapacağımıza karar veririz.

11. Uygar Arslan

:) :D Valla ben ortalığı kızıştırır kaçarım abi :)

12. Uygar Arslan

Bu hava ne zaman ısınıyor hava durumu siteleri uzmanı???

13. 33022

33022

14. Yoksa diyorum Ramazan'la biraderini alıp sabaha karşı boğazda mı şansımızı zorlasak?

15. 33022

33022

Abi olabilir aslında ama bizim birader acemi, o yüzden önce onu bi eğitmek şart,Malum bi sakatlık çıkmasın boğaz kalabalık oluyor.Bilmiyorum ne desem yarın hava yağışlı olacak diyor tahminler ama...

16. Biraz izler, bi tenhada 3 kez dener öğrenir. Kimin kardeşi nede olsa... Yanlız he dersen çok erken (sabaha karşı) gitme taraftarıyım.

17. 33022

33022

Yarın sabah mı gidelim diyorsun o zaman şöyle yapalım ben birazdan bizim biraderi bi arayıp hemen sana telefonla döneyim.Şimdi sağı solu belli olmaz onun genç adam haber vereyim program yapmasın.Birde nereye gitmeyi düşünüyoruz..

18. Yahu Uygar, sen nerdesin? Ara sıra dürtüp kaçıyorsun. İzin mi çıkmıyor, yoksa evdeki emzikli balık yetiyor mu? :baby: Gün geçtikçe daha bir sevimli oluyodur.

19. Ben Akıntıburnu yahut Yeniköy'e takıldım birkaç kez. Beşiktaş'tan beriyi bilmem pek. İstersen ilgili topic'ten tavsiye isteyelim.

20. 33022

33022

Akıntıburnu fena değildir.Kalender de olabilir, farketmez bu arada aradım seni ulaşamadım.Birader gidelim diyor, saat verirsen akşam takım bağlarım, rapala falan hazırlarım, sen mevki ve koordinat ver yeterli Abi.