Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Evet Yavuz abi yanlış yerde yayınladığımın farkındayım :S :D

2. Emin, bi telefon etsen 5 dakkada yanında biterdim. Sosyal tesislerin oralardaydın herhalde?

3. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    yenikapı için daha zaman var :) nisan sonunda canlı teke bulabilirsen çok güzrl boyda eşkina alabilirsin, birde tam yerini bulmak lazım, benim sürekli avladığım bir kayalık var, bir defasında bir abimiz 35-40cm kadar bir eşkina yakalamıştı

4. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    florya eskina acısından is yapıyo abilerim ve mırmır fakat 1 ay once bı abı gormustum zıpkınla dalmıs bir adet ispendek cıkarmıstı bende spin set full rapalalar oltallar vs lakin hic is yapamadım spinle 2 haftadır denememe ragmen bi mucize olur diye bekliyorum anca buz tutup eve geri geliyorum :D

5. 33022

33022

Galiba o bendim:

6. 33022

33022

:):)
    Yavuz Abi üzülme nedir yani çok uzak değil gideriz.Ancak canlı yem temini çok önemli, Emin'de gelir:)Aslında Çiroz plajına gelmeden kayalık bir mekan var bir de menekşe tarafında köşkün ordaki yapay kayalıklar.Denemek lazım o bölgelerde

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    eee sonuç ne zaman yapıyoruz eşkina organizasyonu:)

8. 33022

33022

Hocam havalar soğuk hafta sonu kar geliyor, ama ilk fırsatta yaparız burdan konuya takip..

9. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Abi gelceksen harbiden yapalım bi plan guzel bı yer bılıyorum.

10. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    bende zaman var diyordum ama hiç öyle dendiği gibi olmuyor arada bi yoklamak lazım bıldıgımız meraları. bakmayın benım bır tane aldıgıma acemiliğime denk geldi
    neler gördüm ah soylememek için yeri zor tutuyorum kendımı ama köprüyü söyledim şöyle bereketli böyle bereketli atmaya yer bulamadık sonra.

bu forumun konusu olan bölgede bir kişi 2 saatte 30 eşkina tuttu.ve istanbul dışından gelen biri 30 cm den kucuk 10 balığıda saldı. balıkların hepsi 30 cm den büyüktü. bi tanede 2.kılo 50 cm civarı bir eşkina aldı.
    2 saatte 30 eşkina bana başkası soyleseydı yemınle ınanmazdım. şu balık tutmanın en çok sevdiğim yönüde arada böyle süprizler yapması.

Dencek pek söz yok sen şehir dışından gel ayagımızın dibinden 30 eşkina al.Ve paşalar gibi arabana bin git.Helal olsun ismini bilmediğim Van lı abi inşallah okursun bu yazımı. ( 5-6 tanede karagoz tuttu onlar az diye yazmadım bile )

11. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    çok doğru söyledin, arada yoklamak lazım, belkide biz nisan mayıs diye geç kalıyoruz :D

sonuçta eşkina kayalıklarda yaşayan balık, ispari, karagöz vs de kayalıklardan beslenen balıklar illaki gelecekler yemlenmeye, belkide şu önümüzdeki yağış geçince ilk fırsatta denememiz lazım, ben takım yapmaya başladım :) en azından köstekleri hazırlıyorum, tek sorun yem onada boru kurdu sipariş verip getirticez artık :)

12. 33022

33022

Tamam o zaman havalar düzelsin güzel bir kıyı buluşması yapalım, gördüğüm kadarıyla herkes hevesli.Burdan organize edelim o zaman, Yavuz Abi ne dersin.

13. ErhanUgurlu

ErhanUgurlu Erhan

Favori Kamış:
    Çelik Karbon Hepsi
    Favori Makine:
    Banax sx 5000
    En İyi Avı:
    12 Kilo yayın
    Böyle Bir Buluşma Olursa Beni Arayıp Haber Vermeyenin Kamışı Kırılsın :D
    Erhan : 05072164310

14. Arkadaşlar toparlıyorum; Ben her hafta sonu 2/24 müsaitim. Ramazan'ın dediğine göre bu hafta sonu elverişli değil. Sonraki haftasonuna (25-26 şubat) sözleşelim mi?

Erhan, Ramazan, Seçkin ve Emin okey mi? Okeyse gün saat ve buluşma yeri belirleyelim.

15. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    Ben bu haftasonuda avda olucam.Hava kar yagisli olcak ama bnm icin problem degil kar. Haftayada uygunum katilim yaparim.

16. 33022

33022

Yavuz Abi problem yok yapalım o zaman bir buluşma, buluşma yeri olarak nereyi tavsiye edersin, sanırım herkes farklı güzergahlardan gelecek.

17. Emin bu hafta sonu da gidecekmiş. En güncel bilgiler onda olacağına göre buluşma yerini o söylesin. Av dönüşü ulaşım sorunu olanlara yardımcı olurum.

18. 33022

33022

Yavuz Abi aslına bakarsan Pazar günü hava güzel müsait olur musun? Bence çok açmayalım arayı.Soğuk zaten hep olacak hava sıcaklığı pek değişmiyor.Bu Pazar uygun dersen gidelim, Emin ne zaman gider bilmiyorum ama, Pazar bence uygun.Ha bir de asıl problem yem, nerden buluruz hiç bir fikrim yok.

19. Neyi nasıl istersen yaparız.
    Kurutulmuş boru kurdu bulurum ama iş yapar mı bilmem?

20. 33022

33022

Bakalım Abi kısmet, yapar galiba, ben de biraz karides olacaktı.

Gelecek olan arkadaşlara şimdiden duyurulur o zaman.
    19 Şubat Pazar günü, hedef balık eşkina.
    Avlak Florya civarları.

Canlı yem bulmak biraz problem, o yüzden herkes ne bulduysa getirsin.Saat olarak bir şey söylemiyorum.Katılımcılar belli olsun ondan sonra değerlendiririz.