Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Güzel özet olmuş..Bu sene beklentileri rafa kaldıralım...Artık fırsat oldukça boğaza...

2. woolky

woolky Volkan Özyıldırım

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC55
    Ağırlık yoktu abi uzağa atabilmek için zargana topuna 2 kulaç mesafe ile bağladım, 1-2m dalarlı bir sahte. Olta attığım düğüm kadar sağlam olabilir diyerekten akşamından sağlam bağlayıp özellikle kontrol de etmiştim. Sağlam bağlamamışım açılmıştır desem gelen misinanın ucu dümdüz olmadı diye düşünüyorum :) 0.24 misinaya trilene düğümü atmıştım. Çok ağırlık binip sonrasında kopma gibi bi durum da olmadı bi ağırlık farkettim ama çekerken boşaldığını farkettim oltanın. Topladığımda da hazin sonla karşılaştım.. Şekillerle anlatacak olursak => reeling banghead

3. djthef

djthef Timuçin

Favori Kamış:
    Pelican c. 2.40 10-40 gr spin
    Favori Makine:
    D.A.M. q. surf360f0
    En İyi Avı:
    kofana 49 cm
  4. djthef

djthef Timuçin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M. q. surf360f0
    En İyi Avı:
    kofana 49 cm
    bu arada üzülerek söylüyorum yeşilköy florya arası avlarımız 1-2 vuruşla sonlandı hep ama avcılar sahil gerçekten bütün eziyete değdi diyebilirim eğer bir aksilik olmazsa tekrarı 11 ini 12sine bağlayan gece olur balığa gittiğim arkadaşlarım genelde b.düzü ve avcılar tarafından bende b.köyden arabayla gidiyorum balığa gittiğimiz saat 2300 gibi oluyor ve sabah dönüş yapıyoruz...

5. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    REMIXON SMART TELESURF KAMIŞ 200GR 420CM
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    arkadaşlar bayram arifesi ve bayramın ilk üç gününü zeytinburnu setüsünde geçirdim ama maalesef balık yok :( 3 günde toplam 3 kefal,4 istavrit,7 gelincik ve 12 adet gümüş çekildi :S he bide 3-4 tane kaya balığı geldi..sanırım z.burnu sezonunu kapatıcam..artık oradan sadece lüfer ailesine yemli atış yaparım o kadar..

6. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    selamlar herkese Osman ismim

Başakşehir de yaşıyorum, yeşilköy, zeytinburnu, bakırköy civarları av yaptığım yerler arasında

Alper - Uygar bu akşam lüfere mi gidiyoruz tam anlamadım ben :)

7. vinchenzo

vinchenzo Gürkan

Selamın Aleyküm.
    Hayırlı Cumalar..
    Arkadaşlar Avcılarda oturuyorum..
    Bu gece yağmurlu diyor ama c.tesi gecesi parçalı bulutlu gösteriyor..
    Bende eşlik etmek isterim.
    Saygılar..

8. djthef

djthef Timuçin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    D.A.M. q. surf360f0
    En İyi Avı:
    kofana 49 cm
    http://www.accuweather.com/en-us/tr/istanbul/istanbul/hourly.aspx

bu siteye çok güvenirim çok az yanılma payı var bu gece avcılarda olcaz kısmetse vardiyalı sistemden dolayı başka günümüz yok sağnak yağmadıkça oralardad olcaz bilginize :)

9. Uygar Arslan

Nezle oldum fenayım,daha da fena olmak istemiyorum Osman:( :)
    Sana rastgele...

10. snack

snack Ali

Merhaba Bende bakırköyde oturuyorum sabah yeniköy tarabya tarafına gitmeyi planliyorum gelmek isteyen varsa göturebilirim

11. woolky

woolky Volkan Özyıldırım

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC55
    Ne lüfer mi :eek: Ne zaman gidiyoruz :D

12. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    arkadaşlar yarın bogaza gitmeyi düşünüyorum aracımla nereyi tavsiye edersiniz.millet inanılmaz raporlar yazmış balık bolmuş.ha bu arada yenibosnadayım civarda gelmek isteyen arkadaş varsa alabilirim.

13. Uygar Arslan

Gecikmiş bir öneri olacak ama Arnavutköy akıntıburnu ve Emirgan...

14. 33022

33022

Arkadaşlar rapor vereyim hemen, bayramda Zeytinburnu ve Bakırköy denendi yaklaşık 6 saatlik uğraş sonucu sadece 1 adet çinekop o da suya salındı.Samatya civarından yemli takımla 1 izmarit 1 ispari ufaktılar onlarda salındı.Pazar günü boğaza gidildi Arnavutköy civarından yarım kilodan biraz fazla istavrit alındı afiyetle yendi.Hepsi bu kadarcık.Bu arada Menekşe plajında bir kalkan avı buluşması yapalım diyorum arkadaşlar Uygar iyileştiysen haftaya cumartesi yapalım bişeyler.

15. çiçekçi

çiçekçi uğur akıncı

yeşilköy kıyıdan bitik durumda şuanda.ancak tekneyle epey güzel balık alınıyor.bakırköy-zeytinburnu arası açıklarında azra isimli bir tanker var.onun etrafı çinekop ve palamut yapıyor.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

16. murat34

murat34 Murat

yeşilköye noldu son yıllarda bi fikri olan var mı ? Önceki senelerde istanbulun çeşitli yerlerinden yeşilköy ve civarına gelirlermiş ustalrın dediğine göre deli gibi lüfer çıkarmış atacak yer bulamazlarmış hatta bi abi anlattı bizzat şahidim dedi sırtıkara çekmişler ordan .Hani yine tek tük çıksa anlıcam ama bıçak gibi kesildi lüferi bırak dip baıklarından bile gelen yok . Sizce hangi sebebten kaynaklanıyor bilen var mı ?idk

17. çiçekçi

çiçekçi uğur akıncı

Sevgili Murat bunun bir değil bir kaç sebebi vardır muhakkak.tabiki en önemlisi insan faktörü.bence başlıca sebepler bilinçsiz avcılık en başta geliyor.birde lüfer gibi balıklar göç balıklarıdır.eskiden balık boğazdan çıktığı zaman bütün marmaraya yayılırdı ve güzel avlar verirdi.ancak şimdi balık daha boğazdan çıkmadan gırgırlar tarafından katlediliyor.bizede ancak kaçabilenler kalıyor.o kaçanlarda tam garanti değil.çünkü yeşilköyde bile 10-15 kulaçta gırgırlar ağ döküyor.yani murat cığım anlayacağın durum vahim.biz balığı daha çok ararız.

18. OZY

OZY Ozan DAĞLI

Favori Kamış:
    yok
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    Levrek Zıpkınla

Ben görüşümü söyliyim. Ataköyün içinde ve yeşilköy etrafında dalgıçlar midyeleri talan edip sökerler dipte taş bırakmazlar alt üst ederlerse balıkların da çamur yiyecek halleri yok. İzmarit Zeytinburnunda Ataköy içinde kalmadı Yeşilköy ha keza orasıda öyle küçük balık buralarda kıyıda kalmayınca avcı balıklarda uğramaz oldu.

19. murat34

murat34 Murat

inanın çoğu zaman balık olmadığını bile bile yeşilköye gidip olta atıyorum. Park problemi yok sahil temiz sakin insanlar nezaket sahibi hiç biri rasgele demeden geçmiyor mesala tatlı sohbetler oluyor her zaman kalabalık degil oltacılar yardımsever vs. bu sebebler bile yetiyo ah bi de balık olsa çoğunda gözümüz yok ama eve boş dönmesek bari :( bu yıl zaten umut yok ama umarım önümüzdeki yıl insanlar biraz daha bilinçlenir de yeşilköyde nasibini alır inşlla.

20. Uygar Arslan

Ramazan konuştuğumuz gibi maalesef kayınpederin durumu buna müsait değil.Sonraki hafta yapalım ama