Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    benim yemi getirttiğim yeri bir dene istersen ben kurtlardan memnun kaldım :D canlı yemde yolluyorlarmış

2. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    olabılır net uzerınden kartla alısverıs oluyor demıstın canlı kurt gelırde mamun kalmaz olur.)

3. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    aynen güray kart ile satış yapılıyor :)
    reklam olmasın özel mesaj attım site adını

4. prozack

prozack serhat

teke var seçkin ben cıkarıyım sana

5. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    vallamı :confused: nereden çıkaracaksın söyle bende yardım edeyim :) ilaç gibi gelir bu havada canlı teke

6. 33022

33022

Bende istiyorum Serhat bulabilirsen, ücreti kabilinde....

7. prozack

prozack serhat

bizim ücretle filan işimiz yok abi ticaretini yapmıyoruz.meneksede dereden cıkıyo alın elınıze bi kepce boydan boya gezin duvar diplerini cok bol ve büyük değil ama iş yapar yoklukta :)

8. 33022

33022

Serhat Kardeşim eyvallah tabi ama nihayetinde bir emeğin var.Vaktim olsa denerim o bölgede ama maalesef iş güç nedeniyle pek fırsat olmuyor.Olduğu zamanda anca balığa kaçmaya yetiyor.

O zaman şöyle bir anlaşma yapalım.Sen fırsatın olursa teke işinde ya da canlı yem işinde bana yardımcı ol, ki sizin oralarda vardı yemci diye hatırlıyorum, bende sana bağladığım takımlardan hediye edeyim ne dersin.
    Yavuz Abi'yle çıktığınız avda takımlardan şikayet etmişsiniz.Madem para geçmiyor bizde değiş tokuş yaparız:)

9. prozack

prozack serhat

öyle olur anlaştık ama bende anca pazar günleri gidebiliyorum.otarafa ama tahta köprüye gelmeden sagda yemcı var 10 tl versen bı dunya teke bulur size he pazar günleri bende yardımcı oabilirim istersen :)

10. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    tekneden teke ile av denedin mi hiç :D belki dipten minekop felan gelebilir :)

11. 33022

33022

Valla doğruyu söylemek gerekirse sizin istavritlerde aklım kaldı zaten Serhat.Olmadı bi Pazar günü buluşup anlaşırız durumu.Ona göre şekillendiririz.Genelde eşkina için hafta sonu Cumartesi akşamından çıkıyoruz, duruma göre yemciylede görüşüp Cumartesi öğleden sonra yemleri alıp çıkarız bundan sonra.

Bu arada Yavuz Abi nerdesin tırmalayıp duruyorum yem diye, yedin istavritleri yattın üstüne.

12. prozack

prozack serhat

bekleriz abi takımlar sağlam olsun ben sana bulurum balıgı merak etme :)

13. prozack

prozack serhat

denedim seckin ufak mırmırdan baska bisey gelmiyo gürpınar tarafında iri istavrit ve izmarit yapıyo ambarlı kayalıklarda (tabi girebilirsen )4 5 kg lık levrek ve bol miktarda eşkina alırsın.:)

14. 33022

33022

Takımlar sağlam olur inşallah.Aslında ben yeni sayılırım takım bağlama konusunda ama, kendi ellerimle yaptığım çinekop takımlarım epey iş gördü.İstavrit takımları için değişik yöntemler kullanmakla birlikte, çok sevdiğim bir abimden aldığım bir kaç tüyo ile özellikle tekneden iyi balıklar aldım.Bakalım size de beğendirirsem çok mutlu olurum.

15. prozack

prozack serhat

neyi abi takımlarımı :)

16. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    girebilirsen dediğine göre yasak bir yer :D avcılarda kayalıklarda bu dediğin balıklardan çıkmıyormu acaba :)

17. prozack

prozack serhat

levreği izmaritle alıyolar genelde ama

18. 33022

33022

Takımları tabi.Beni mi beğeneceksiniz bu saatten sonra.Hem ben evliyim kardeşim üstüme gelmeyin:)

Bu arada o Gürpınar tarafında dediğiniz yer Ambarlı limanı çevresi sanırım.Giriş yasak ama tekne ile açıldığınızda tam karşısında kaynar diye bir yer var özellikle geceleri iri karagöz, levrek alındığını duymuştum.Ama sadece duydum.Bir tek gündüz av yaptım o bölgede çok güzel sarıkanatlar ve istavritler almıştık çapari ile.2 sene kadar oluyor.

19. prozack

prozack serhat

bizde evliyiz be abi kaynar dedıgın yerde resmen su kaynıyo zaten yemlı denemedım oralarda hıc ama kayalıklara yakın eşkina aldık levrekte alan oluyo cok ağ atamıyolar oraya atsalar kalmaz bişey yeşilköy röneparkın ordan 3-4 sene önce ne eşkinalar aLıyoduk yarış yapıyoduk ağ ata ata kuruttular.

20. 33022

33022

Maalesef Rönepark çok verimli bir avlak değil artık.Daha önce lüfer almışlığım vardır oralardan ama tek bir lüfer haberi almadım son zamanlarda.Kaynar bölgesi enteresan bir yer.Bazen fırsat kollayıp bazı ufak teknelerin limanın ayaklarının altına girdiklerini görüyordum.Ne tutuyorlar çok merak etmişimdir ama bir türlü cesaret edip arkadaşımla giremedik.