Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. prozack

prozack serhat

çok açığa gidersek 3 gitmessek 4:) 4 kişiylede gider ama rahat çalışamayız

Son düzenleme: 3 Mart 2012
  2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    selamlar uygarcım
    içeriye giriş için problem yok enişteylede işimiz yok sadece fazla ses yapmıyacaz birde kayalıkların denize en yakın yerinden olta atarsak gözükmeyiz kanaatindeyim.ayrıca yakalansak dahi kaçak girmiş olmuyoruz zaten üyeyim balık yakalamanın yasak olduğunu bilmiyorduk deriz olur biter.havalar düzelsin deneriz bir akşam:thumb:

3. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Balık tutkusu adama neler yaptırır... :D :D :D

4. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Süper süper süper...

5. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Can abi o zaman kesin yapalım...Teke ve kurt eminim çok güzel çalışır orda..Ama havanın ısınması lazım...Valla çok sevindim senin üye olmana..Umarım sorunsuz bir şekilde girebiliriz..Uzun zamandır hayalini kuruyordum oranın:) Çok güzel karagöz ve eşkina var orda...Bakırköy'deki ticari balıkçılardan biliyorum..Gece çok güzel balık aldılar geçen sene...Valla sabırsızlandım:)

6. Aradığım yemciyi bulamadım.

Malzemeciden kurutulmuş kurtla kurutulmuş sülünez aldım.
    Akşam giderken kendim bir iki kepçe sallarım teke için. Olursa iyi olur, olmazsa biraz da kalamar veya karides düşünüyorum. En azından taze olur.

7. Gelmek isteyenler özelden ulaşsın. Son rötuşları çekip kesinleştirelim.

8. hamdı

hamdı hamdi

slm arkadaşlar bugün galatayı gezeyim dedim vatandaş çok güzel levrek almış 800 gram çarpmayla birde iri kefaller en az 1 kilo gelır en ufakları başkada birşey yok bu soğukta hiç çekilmezz biraz ısında havalar çok güzel olurdu saygılar herkese

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Hava acildi :) napiyoruz

10. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    evet hava acıldı :) guzel oldu gece soguk yaapar tahmınım ama olsun.bırı bana nerde toplanılcagını soylerse sevınırım ozelden ıyı olursam gelırım.

11. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Sizlere rastgele.Havalar biraz ısınmaya başlasın teke olayı kolay.Limandan süzeriz.Ben havaları bekliyorum,düzelsin kabul ederseniz ben de katılmayı istiyorum.Şimdilik rastgele diyelim,şansınız bol olsun.

12. prozack

prozack serhat

hasan abi yarın balıgın kıralını tutucaz yeterkı denız cıkmamıza müsade etsin seçkin kardeşimde geliyo (her nekadar yavuz abi telefonlarımızıda acmasada)onuda bekleriz:D :D :D :D :D

13. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    gittiniz mi yaw balığaa raporlar nerdeee sabahtan beri raporlarınızı bekliyorum =)

14. prozack

prozack serhat

raporları hasan abi yayınlar bugün fotolar onda :)

15. prozack

prozack serhat

16. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abi ve Ramazan dan ses yok ben yazayım bari:D
    cumartesi akşamı Yavuz abi,Ramazan ve ben hafif karla karışık bir havada yeşilköy sahilinde polat önündeki mendirekte buluştuk.Benim avlağa gelişim ortalama 20.45-21.00 arasıydı.Ramazan ve Yavuz abim benden bir saat önce gelmişlerdi tahminen.Stoperli 2'li 3'lü iğneli takım ve yem olarak kurutulmuş boru kurdu,sülünez,hamsi ve karides kullandık.Hava ilerleyen saatlerde durgunlaştı.Yağış kesildi hatta bir ara ben montumun önünü dahi açtım.Yanlız balıktan yana şansımız yoktu ben akıllı şamadıra dedikleri şamandıra almıştım onuda denemiş oldum geceleyin karanlıkta gözükmüyor.Birkaç atçekten sonra ben vuruş dahi almadan takımları değiştirdim.İki iğneli klasik dip oltasıyla içerideki kumluğa salladım.Bu arada Yavuz abi ve Ramazan takımları toplamıştı.Hep beraber nescafe içip başladık muhabbete.O sırada tek benim dip takımı sudaydı bir ara ufaktan olta oynadıysada ne gelen oldu nede giden.Bende takımımı topladım arabalara doğru yöneldik .Bir saatten fazla sürede arabaların yanında güzel bir muhabbet devam etti .O sırada orada bulunan bir kedide gecenin tam neşesi oluverdi.Acayip insancıl ve oyuncuydu Yavuz abi ona neler yaptı sopayla sanki sirk hayvanı gibiydi.Geceyi balıksız kapatmıştık yanlız muhabbet ve dostluk hat safhadaydı.Yakın zamanda buluşma dilekleriyle saat 00.15 gibi oradan ayrıldık.

17. Nice balıklı avlarım böyle güzel olmamıştı...

18. 33022

33022

Aslında yazacaktım ama dün misafirlerim vardı, giremedim bir türlü foruma...Evet çok güzel bir muhabbet eşliğinde güzel bir akşam oldu.Aslında bu tür sohbetleri sık yapmak gerekiyor, insanların birbirine yabancılaştığı, ötekileşen, sahte dünyalarımızdan çıkıp, sanalda yaptığımız sohbetleri yüz yüze yapmak kadar güzeli yok.

Mümkün mertebe bahar ve yaz akşamlarında tüm dostlarla balığa çıkıyoruz bahanesiyle bu sohbetleri gerçekleştirmek en güzeli.Can Abi hatırlattığın için teşekkürler.Hoş sohbetin için ayrıca teşekkürler.

Eeee tabi Yavuz Abi, sana zaten teşekkür etmek bile yetmiyor bazen.Tutmayın beni öpüjemmm:)

19. mrsparkle :tea:

20. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    güzel bir akşam geçirmişsiniz :)
    telefonunu bekledim ama aramadın abi akşam :)
    bu arada benim gittiğim avlakta oltada sürekli hareketlilik vardı ama hep ufak boyda gelinciklerin yaramazlığıydı :)
    gelen gelincikleri suya iade ettikten sonra kar yağışıyla beraber bende dönüş yaptım :)
    kısmetse nisan ortasına (hatta hava ısınmazsa nisan sonu) kadar eşkinaya ara verdim :)