Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    ramazan ve yavuz abim en kısa zamanda tekrar güzel avlar ve muhabetler dileklerimle ... dostluğunuz yeter :thumb:

2. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    vallahi yazdığım gibi denizde bir atraksiyon yoktu.karada süper muhabbet ve dostluk rüzgarları esiyordu.vallahi iki seferdir denk gelemedik .en yakın zamanda artık eşkinamı olur izmaritmi olur hiç farketmez.yanlız
    aklıma başka şeylerde gelmiyor değil hani.hep beraber sabaha karşı karadeniz sahilimi yapalım .zaten 1 nisan sonrasında tatlı su maceramız olacak inşallah değilmi yavuz abi:)

3. Aynen. Turnayı gözünden vuracağız inşallah.

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    karadeniz güzel olur abi ızın gunum uydugu surece sıkntı olmaz gelırım:rolleyes: turna ıcın ılkkez adım atmıs olcam bu sene bakalm acemı şansım yanımda olcakmı:)

5. 33022

33022

Bu sene itibariyle mümkün mertebe tatlı su avına ağırlık vermeyi düşünüyorum.Taki dişli sezonu açılana kadar, hatta yurt dışına bir gezi bile planlıyorum.Gürcistan-Romanya arası.Ancak Nisan-Mayıs itibariyle Eşkina-Karagöz avlarına devam edelim akşamları, bol muhabbetle güzel oluyor.Zıpkın olayını sanırım bırakacağım böyle giderse...

6. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    aynı hareketlılık bendede vardı :D ama ben kar yagınca dönmedım sabahladım :D c.tesı gecesı av yaptım ben acaba aynı yerdemıydık :D

7. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    aynı yer sayılmaz tam olarak ama karşı karşıyaydık :D ben balık halinin yan tarafındaydım sahil yolu üzerinde :) gelincikten başka gelen giden varmıydı :D

8. 33022

33022

Bugün İzmir'den bir arkadaşımın tavsiyesi ile, bir yemci ile irtibat kurdum.
    Teke çıkmıyormuş ama, mamun ve boru kurdunu canlı gönderebiliriz diyorlar.Eğer ava gideceksek ben burdan yem sipariş etmeyi planlıyorum.İstyene telefon numarasını verebilirim.Kargo karşı taraf ödemeli gönderiyorlar.+11 lira istiyorlar bilginize

9. Ramazan ben 1 Nisan'a hazırım. 2,40 teleskobik spin kamış, 0,18 ip misina, silikonlar aldım. Bekliyorum.

10. 33022

33022

Abi eşkina???????Nisana daha 24 gün var...

11. Mayıs'ta Serhat götürecek bizi eşkinaya. Hem kesin eşkina alacağımıza garanti veriyor. Ama sen teke bulursan evvel de gideriz...

12. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    boru kurdu canlı kalırda mamun nasıl canlı ulaşcak elımıze?

13. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    ben son av için izmirden kuru boru kurdu getirtmiştim 4 paket (her pakette 8 adet kurt var) kargo dahil (kargo 5 tl) toplam 19.16 tl tuttu, hatta gelen kurtlar baya etli ve daha yeni ölmüştü (kurutmamışlar :) )tavsiye ederim canlısını da yolluyorlar adet sorunu yok
    http://www.borukurdu.com/ siparişi buradan vermiştim uçuk fiyatlara almayın derim :) hatta canlı sülünezin 10 tanesi 2 tl civarında

14. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    ayrıca eşkina için acele etmeye gerek yok, nasılsa avlanma mevsimi geldiğinde tekelerde çıkıyor piyasaya :D başka yeme gerekte yok :)

15. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    katılıyorum :D

16. 33022

33022

Zannımca biraz kuru buz ve ve şu enerji zımbırtıları var ya, akvaryum naklinde balıklara falan verilenden onun sayesinde.Çünkü özel bir solisyonla yıkayıp gönderiyoruz diyor.Bilemem.Mamun sipariş edersem ve canlı gelmezse anlarızki bir daha almayız.Neyse Seçkin'in dediği yere de baktım ben olmadı ordan kurt isteriz.Önemli olan bir günde ve canlı ulaşması.Başarabilirsek ne ala...

17. 33022

33022

Tekeye de bakıyorum olursa, ama gidip Avcılar'dan almak lazım.

18. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    gercekten canlı gelırse super olur ama ölusude ıs yaparmıs mamunu 10 dakıka haşlayıp yem olarak kullananlar olmus :)

19. 33022

33022

Mamun genelde haşlanıp mercan ya da Çipura avında kullanılıyor ancak, çok verimli olmuyor.Canlısı her avda makbul.Önce makbul sonra maktul:)Bakalım deneyeceğiz diyelim.

20. Avcılar yol üstü. Hazır ettir ben alırım.