Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Unuttum ben onu evet, gerçi siz bol bol çekiyodunuz, imrendim aslında:)

2. volkanca

volkanca Volkan

arkadaşlar anladığım kadarıyla bol muhabbetli, zevkli bir org. olmuş. Ben acil bir durum nedeniyle aranıza katılamadım ama birdahakine mutlaka aranızda olacağım, sevgiler.

3. 3 kişi aynı kovaya mı çalıştınız.:D :D :D

4. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Güzel bir gündü...Herkese teşekkürler...Balık genel olarak kraça ağırlıklıydı..Balıkları sık sık geri atmak durumunda kaldık..Sanıyorum 2-3 haftaya tamam kıvama gelir...Tekrar edelim en kısa sürede...

5. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Bendeki resimler :) Dun cok guzel gecti, hersey icin cok tesekkurler.

6. prozack

prozack serhat

2 kişiydik biz ama kovaya değil livara çalıştık

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Merhabalar arkadaşlar kendi adıma güzel bir gün geçirdim diyebilirim.Sabah erken saatte buluştuk.Güne Ramazan arkadaşımızın kahvesiyle ve güzel muhabbetle başladık.Denize çıktığımızda saat 08.15 gibiydi.Hava tahminleri bizi ilk başlarda yanıltmıştı.Biz poyraz beklerken hava sabah saatlerinde karayelden esmesi sonucu biraz üşüdük ve deniz dalgalıydı.Bu arada Uygar kardeşimin sabah benim üstümü kalın görüp abi bende montunu alayımmı demesine karşın havanın sıcak olacağını belirmem sebebiyle üşümesine sebep olduğumdan özür diliyorum kendisinden.Balık ağırlık olarak kraçaydı arada sırada iri balıklar denk gelse bile balık için en az 2-3 hafta beklemek gerekiyor.Bu arada günün trofesi benden geldi diyebilirim.:D :D :D Çingene palamudu gibi eşşek istavrit.Hava saat 11.00 gibi poyraza dönmeye başlayınca güneş tam olarak yüzünü gösterdi ve ısındık.Sonuç olarak günün sonunda hepimiz tavalık balığımızı aldık.Bakkalda tarttırdım sonuç 1600gr.
    Malesef yanımızda fotoğraf makinesi olmadığı için resim ekleyemedik.Sağolsun Samet kardeşim bir kaç poz eklemiş.Daha güzel avlarda buluşmak üzere...

8. En güzeli ...
    Livarınız her zaman dolsun isterim. :thumb:

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abi organizasyon için teşekkürler.Bu arada Serhat kardeşimizde tekneler konusundaki yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür:thumb:

10. prozack

prozack serhat

rica ederiz nedemek :)

11. prozack

prozack serhat

fotoğraf çekmemizemi yoksa başka bişeyemi :D :D haftaya viski içicez senden :D :D

12. 33022

33022

Serhat 2 hafta yokum, haftaya turnaya niyetim var, sonraki haftada şehir dışında olacağım, ama sözüm söz balığa çıkmasakta yaparız bir şeyler.

13. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Rica ederim Can abi ne demek...Balıkçı dediğin biraz üşür biraz ıslanır biraz pişer..
    Ben sana teşekkür ederim aracınla bizi evimize kadar bıraktığın için.En kısa sürede görüşmek üzere

14. sedat_ist

sedat_ist sedat

Favori Kamış:
    okuma 7000
    Favori Makine:
    okuma(takashıma)
    En İyi Avı:
    Lüfer
    slm arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katılıyorum bol muhabbetler herkeze rastgele

15. prozack

prozack serhat

turnaya nereye gidiyosun abi küçükçekmece tarafları yapmazmı acaba dereden göle gecebiliyoruz tekneyle

16. 33022

33022

O tarafta hiç turna duymadım bu zamana kadar biz genelde terkos tarafına gidiyoruz.Ama terkosta av kıyıdan verimsiz oluyor.Ufak bi sandalımız olsa süper olurdu.

17. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Cahit abide balikci tipi yoktuda :) Atilla abide tam balikci tipi var :D

18. prozack

prozack serhat

atilla abi oralarda ömrünü yemiş onun tuttuğu lüferi palamutu kofanayı kimse tutmamıstır.:) bigün gürpınara götürsün yemliye izmaritleri isparileri gör.

19. prozack

prozack serhat

hoş geldiniz.