Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. kale124

kale124 dursun

bakırköydeki son durum ? :)

2. 33022

33022

Evet arkadaşlar, bir hafta sonunu daha geride bıraktık.Sevgili Uygar'a ve Yavuz Abi'ye katılımlarından dolayı teşekkür ederim.Onlar fotoğraf ve videolarla raporu sunmuşlar zaten.Şansımıza hava biraz sertti belki ama balık vardı, herkesin yüzü gülünce, organizasyonu yapanında yüzü gülüyor tabi, önemli olan güzel bir dosluk ortamında, hoşsohbet balık tutmaktı, bence çokta güzel oldu.Bir dahaki buluşmaya ve biz daha iyisini yapana kadar bu organizasyondaki en iyi avımız bu:) Uygar'a ve Yavuz Abi'ye beni yalnız bırakmadıkları ve dostlukları için tekrar teşekkür ederim.Hoşcakalın

3. Şehir hayatının bizlere dikte ettiği egoistliğe karşı durabilmenin yollarını aramalıyız. İçine kapanıp, devamlı savunma halinden kurtulup, gardımızı indirip, güleryüzle ve bütün iyimserliğimizle birbirimize yaklaşmalıyız.
    Bu tür organizasyonlar bu anlamda da bir fırsattır.
    Her seferinde bu kadar hoş sohbet, bu kadar bereketli av olmayabilir. Aksilikler yakamıza da yapışabilir. Ama ne olursa olsun, yaşanmışlıkların yerini hiçbir zaman boş durmak doldurmaz. Hepinize anlatacak daha çok güzel anı dilerim.
    Umarım anlatabilmişimdir...

4. 33022

33022

Haliyle bazen boşta dönüyoruz Yavuz Abi, ama dediğin gibi önemli olan güzel anları da paylaşmak.Benim çok keyif aldığım bir hafta sonu oldu, umarım bundan sonraki organizasyonlarda da beraber olta sallarız.Bu arada organizasyon konusunda hafta sonları müsait olduğunuz her an birşeyler yapabiliriz.yeterki isteyin

5. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Günaydın, Bu c.tesi için planınız varmı, tekne organizasyonu yapalım?

6. 33022

33022

Samet şu anda belli bir şey yok ama çıkmak isteyen arkadaşlar olursa irtibatlaşın ona göre ayarlama yapılabilir.

7. Hava koşulları elverişli olacak gibi. Ben gelirim.:thumb:

8. 33022

33022

Abi bu hafta benim tekne işi sıkıntılı gibi hanım hasta biraz.Emin değilim o yüzden ama çıkmak isteyenler için sen irtibat kurabilirsin kaptanla ya da ben de konuşurum problem olmaz.Ama elinizi çabuk tutun başkasına söz vermesin kaptan :)

9. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Yavuz abi var, bizde 2 kişiyiz 1 kişi daha olsa tamamdır.

10. Ramazan geçmiş olsun, Allah şifa versin. Olsan iyiydi ama başka sefere İnşallah.

11. 33022

33022

Sağol Abi, nasıl olsa kaptan tanıdık her şekilde çıkarız hep beraber ama hanımı yalnız bırakmıyım şimdi.Gelmek isteyen olursa çıkın abi siz Fatih'in telefonu vardı sende.Bakarsın hanım düzelirse hafta sonuna kadar bende gelirim ama kesin değil.Katılım olursa ben de konuşurum Fatih'le

12. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    ramazan hocam gemiş olsun. inş kısa zamanda iyileşir.

13. 33022

33022

Sağol Samet, teşekkür ederim

14. Uygar....
    Nerdesin?
    Sen yok musun bu hafta?

15. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Geçmiş olsun Ramazan...

16. Uygar Arslan

Abi cumartesi bebeğin kontrolü ve aşıları var..
    Gelemiyorum maalesef:( Siz keyifli avlar şimdiden..

17. 33022

33022

Sağol Uygar;
    Kolay gelsin sana, bir sonraki haftaya yapalım ama bi organizasyon Yavuz Abi, Sen, Ben.Bu sefer Kaynar durumuda olabilir Fatih'le bi konuşayımda

18. snack

snack Ali

Merhaba tekneye ne kadar ödediniz sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim

19. Uygar Arslan

Anlaştık:) Orda fena çinekop var..

20. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar org konusunda her türlü davetinize açığım. Bende merterde oturuyorum, sizlerle tanışmaktan büyük zevk alacağım, sevgiler. kişi başı fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. 05334930051