Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Kıyıdan Zeytinburnu taraflarında deniyorlardı vardı ama çok küçüktü, ama atanlarda çoluk çocuk hep yakına atıyorlardı, uzak atış iri istavrit alınabilir bence.

2. hamdı

hamdı hamdi

selam arkadaslar 1 mayıs tatıl olması münasebeti ile kendimi cankurtaran sahili ile sarayburnu sahili arasında yer bulup atış yapmaya basladım irili pek olmasa da 2 kilo cıvarında istavrit avladım nasip olursa cumartesı boğaz denıyecem hayırlısı bu arada hıc hıssetmeden kızarmısım eve gıdınce hıssetmeye basladım foto cekmeme ınanın fırsatım olmadı kayaların uzerınden bu arada yunusların gösterisi de muhtesemdi yunus bayaa vardı denizde kalın salıcakla

3. prozack

prozack serhat

inanki iki haftadır eve balık götürmeyi unutuyorum ben :D yolda dagatıyorum hepsını bı bakıyorum eve bişey kalmamış:D

4. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    sizi balık dönüşünde karşılamak lazım :D

5. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Çok fazla resim çekmedik bu hafta balıklar 3 - 5 gelince biraz balık yapıp muhabbete keyfe daldık. Saymadım ama 6 kilo civarında istavrit aldık. 2 haftadır serhat kardeşim hayır işleri ile uğraşır oldu eve balık götürmüyor :D

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Selamlar arkadaşlar bu ara işlerin yoğunluğundan fazla giremedim foruma.
    Hafta sonu Yavuz abi Uygar ve ben çok güzel saatler geçirdik.Serhat ve Hasan arkadaşlarımızda oradalardı ama biz tekneyi birkaç ileri geri aldıktan sonra balığın kıyıda daha iyi av verdiğini anlayıp direk çapayı attık .Sabit bulunduğumuz noktada gayet bereketliydi.Seçkincim hakikaten balığı tektek saymam uzun ve sıkıcı 2-3 ayın sonundaki hırs galiba :D Bu arada vallahi balığın tadı damağımda kaldı.Ramazancım senden ne haberler sende kumkapı tarafındaymışsın galiba.Tatlısu denemeleride bereketsiz geçmiş anlaşılan Yavuz abinin dediğine göre.

7. cihat58

cihat58 cihat

Favori Kamış:
    LıneaEffe-SeamasterCarbon
    Favori Makine:
    Okuma-SafinaPro55
    En İyi Avı:
    Çapari ile 2 adet martı :D
    Bakırköy sahil

Arkadaşlar cumartesi bakırköy sahile istavrit için gideceğim, sizce bakırköy balık yaparmı salı günü zeytinburnunda bolca vardı fakat minibüs gitmiyor.Yakın zamanda giden varmı?

8. 33022

33022

Bizde aynı be Abi, balığımızı aldık taze taze yedik.Tatlı su çok verimli değildi, zaten amaç çok verim almakta değil, trofe peşinde koşuyoruz birazda.Önemli olan Yavuz Abi'nin turna tutmasıydı, tuttu, şimdi trofe kovalıyoruz.

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Afiyet şeker olsun abi :) inşallah 2 hafta sonra istavrite başlıyacağım tam balık başladı derken şehir dışına çıkıcam 2 hafta sonum iptal oluyor haliyle :mad: belki gideceğim yerde bir sürpriz (trofe) yapabilirim

10. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar , aylar sonra çıktığım tekne ile balıkavından küçük bir rapor:) Florya taraflarında istavrit ve baya iri sardalya vardı. , bilgilerinize. Açıkçası sardalya beni baya şaşırttı.

11. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    floryada kıyıdan sonuç alabilirmiyiz yoksa illa açılmamızmı gerek

12. volkanca

volkanca Volkan

Birara deniz bozdu ve kıyıladık, 100 m açıkta bile hiç bir şey yoktu.

13. prozack

prozack serhat

kıyıdan anca ufak mırmır ve kefal alırsın

14. hamdı

hamdı hamdi

mırmır gunduz mu yoksa gecemı avlanır

15. unexpected

unexpected HAMZA

ben mırmır avında en çok sabah suyunda verim aldım, ama bildiğim kadarıyla şimdilerde mırmır daha çok ufak.

16. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu akşam florya polat otel önünde kıyıdan denemeler yaptık 4 adet istavrit aldık:)
    sonra ne idüğü belirsiz bir yunus 5 metre önümüzden fırladı oltaları çektik 4-5 yunus daha geldi sonra gurup halinde koya girdiler saga sola yalpa yaptılar.bizde belgesel izler gibi kayanın üstünde yunus izledik.sanki gelecek haftalarda kıyıdan florya av verecek gibi:)

17. prozack

prozack serhat

gecede gündüzde yapar ama daha hem küçük hemde pek verim vermez daha

18. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    mırmır için takım ve yem önerileriniz var mı? Bir de floryanın neresinde çıkıyor nokta verebilir misiniz?özele de yazabilirsiniz.tşkler

19. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Yavuz Abi,Can Abi,Ramazan merhaba,bu pazar bir arkadaşımla aynı tarife balığa çıkalım diyorum..Aranızda müsait olan var mı???Uygun musunuz??
    3 kişiden fazlası zor olduğu için 1 kişi yeterli olacak..Ama siz üçünüz de uygunsanız 1 kişi daha bulup 2 tekne yapalım???

20. 33022

33022

Uygar inan bilmiyorum şimdilik, Pazar günü başka bir programım var ama bakalım, konuşuruz yine..