Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. mix_lord

mix_lord ercan

En İyi Avı:
    30 cm lüfer
    herkese iyi geceler,

arkadaşlar k.çekmece taraflarında kiralık tekne var mı?
    geçen hafta tekne organizasyonu yapan arkadaşların bilgisi olabilir belki,bizde arkdaşlarla tekne organizasyonu düşünüyoruz.

2. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Kiralık tekne çok....Ramazan özelden bilgi verecektir...

3. Uygar Arslan

Var mı bizim lokasyonda balığa çıkan?

4. 33022

33022

Uygar tekne bu hafta doluymuş.Zaten ben çıkamıyorum.Önümüzdeki hafta içinde talepler var sanırım.Talep patlaması yaşandı bu hafta yaya kaldık :) Neyse bakalım önümüzdeki haftalarda çıkarız gene beraber, herkes nasibini alsın.

5. Uygar Arslan

Eyvallah Ramazan..Bu arada bu konuda tekneye dair detayları soran arkadaşları yanıtsız bırakmıyorsundur sanırım.Ben hiç cevap yazmıyorum da sana bırakıyorum

6. 33022

33022

O konuda bir sıkıntı yok özelden yazıyorlar cevaplıyorum.Gerçi genel manada bilgi vermemde bir sıkıntıda yok aslında ama, şimdi bilgi kirliliği yapmayayım diye özelden yazan her arkadaşa cevap veriyorum

7. Menekşe açıklarında 2. çapari avı

Samet kardeşim ayrıntıları ve fotoları geçermi bilmiyorum ama merak edenler için bir özet rapor vermek istedim.
    Sabah 7 ile öğlen 1 arasında 1'er kg.nin biraz üstünde istavrit 3-4 adet sarıkanat alabildik. Beni çok fena deniz tuttu. Halen tadım yok. Ama birazdan balıkları yeyince keyfim yerine gelir inşallah.

Son düzenleme: 3 Aralık 2011
  8. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Selamunaleykum. Bugun cok guzel bir gun gecirdik fatih kardesimiz sayesinde. Onunla bizi tanistiran ramazan ve yavuz abimize tesekkur ederiz. Insallah en kisa zamandada ramazan arkadasla tanisma firsatimizda olur. Bugun Sabah 06:30 - 13:30 arasi tekne ile K.cekmece menekse aciklari ve yesilkoy aciklarinda idik. Cok dalga oldugundan yesilkoy taraflarinda birkac sarikanat ve istavrit aldik daha sonra yerimizi tekrar k.cekmece menekse aciklarina cevirdik. Menekse acillarinda baya verimliydi balik, ordada sonlandirdik. Fatih kardesim cok cok ilgilendi bukadar beklemiyordum ve cok efendi bi arkadas. Tekrardan kardesime cok tesekkur ederim + ispanakli hamurisiler icinde yengenin ellerine saglik. Allaha emanet olun. Gune ait resimler asagidadir.

9. 33022

33022

Öncelikle avınızı tebrik ederim, inşallah beraber avlanma imkanımız da olur Samet.
    Ancak biliyorsun tekne biraz ufak.Ama her zaman buralardayız nasılsa, balık haricinde de görüşürüz.Bu hafta biraz daha azmış balık ama baya güzel balık boyları.Tekneyle avlanmanın hazzı bir başka, ama gel birde Yavuz Abi'ye sor bunu:)Yavuz Abi maşallah kurt bir çaparici oldu artık.Bilmiyorum daha önce çapari ile avlanmadım diyor ama galiba bizi kandırıyor.
    Hepinize bol balıklı günler diliyorum.Avlarımız ve güzel muhabbetlerimiz daim olsun, hoşcakalın

10. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Tesekkur ederim. Insallah, illa balik tutucaz diye birsey yok muhabbet olsunda. Tekneyle avlanmak bambaska ya ortamda neseli olunca vakitte hizli geciyor. Yavuz abide bilmiyosa artik capariyle :) abicim attigi dolu geliyor attigi dolu isi biliyor yavuz abi :D Biraz rahatsizdi acil baktirmasi lazim kendine. Tekrardan gecmis olsun yavuz abimede. Hayirli geceler simdiden. Yarin sabah 6 gibi sariyer taraflarinda olacagiz bakalim oranin durumlar nasil :) Hastalik oldu bu is sonu nereeye varacak bakalim :D

11. 33022

33022

Samet kuruttunuz denizi kardeşim bizede bırakın biraz :) Şansın bol olsun kardeşim.Yavuz Abi bak kimse inanmıyor bu arada acemiliğine haberin ola

12. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Ben inanmiyorum, kayikta bile capariyi bi ileri atisi var pehh :D kiyidan oyle atamiyorum fusvvv diye ses geliyor dusun atarken :D Sagol ramazan bakalim yarin nasibimizde ne var. Hayirli geceler uyuyum ben, gorusuruz hocam kendine dikkat et.

13. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Ya benim bu benim av kankama ne diyim şimdi ben.Onun kıllığına tekne ile çıkamıyorum ava, üstelik hava bugün güzeldi, ortamınız zaten şahane, kesinlikle orda olmalıydım..

14. 33022

33022

Arkadaşlar üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.Dün gece Fatih Kardeşimizin teknesine hırsız girmiş maalesef.Benzin deposunu götürmüşler, motoru da sökmeye çalışmışlar ama bereket becerememişler.Balığa çıkacak arkadaşlar Fatih'i ararsanız bilginiz olsun.Morali biraz bozuktu bu sabah görüştük.Neyseki başka bir problem yok.Haftaya hazır olurmu bilmiyorum, ben pazartesi görüşürüm kendisiyle, yine burdan yazarım

15. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Allahin belasi serefsizler. Insallah elinizde patlarda belanizi bulursunuz. Iki zevkimiz var onuda agzimizdan burnumuzdan getirtecekler. Iyi haberlerini bekliyoruz ramazan.

16. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Geçmiş olsun...

17. 33022

33022

Arkadaşlar Fatih Kaptan la görüştüm, organizasyonlara devam edebilirsiniz ancak yeni benzin deposu alması gerekiyor.Hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyor.Bilginiz olsun.Teknede herhangi bir problem yok

18. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    bu iyi haber iste.

19. Arkadaşlar, ben bu hafta tekne olayında yokum. Gitmek isteyen arkadaşlar organizasyona bugünden başlarsa iyi olur. Zira kaptanın müşterisi çok oluyor.
    Bu arada, tüh bu hafta da kaçırdık diyen olursa beraber kıyıdan çapari sallayabiliriz. Hele "güzel, sakin bir yer biliyorum" diyeni evinden alır evine bırakırım. Balık olur, olmaz sıkıntı değil...

20. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500

Abi madem öyle Galataya gel bizimle.