Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Ramazancım nasılsın?Yeni uygulamalardan sonra tüm teknelerin ister ticari olsun ister olmasın belirli prosedürü var.Eskiden vergiyi 10 beygiri geçtimi alırlardı şimdi 0-4.99cm arası kaç beygir olursa olsun vergiden muaf.5.00cm ve sonrası vergiye tabi.Teknelere yeterlilik belgeleri ve taşıdığı kişi kadar can yeleği vesaire vesaire...birsürü ıvır zıvır şeyler artık sahil güvenlik işi sıkı tutuyor ve hemen tekneyi bağlıyor.Bizim için farketmezde adamın teknesini bağlamasınlar.Bu arada akşam öyle kuru kuru gitmez.:D Tam organize bişey olsun eğer ben Atilla kaptanla çıkacaksam başımızda bir büyüğün olması şart hihi

bu arada hava müsait
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL

2. Hava güzel, ayın durumu güzel, solunar takvimine göre de Saat 3:30 ile 5:30 arası müsait (turna için de sabah 08:20 - 10:20 arası:D )

3. 33022

33022

Sen illa dellendirmeyemi uğraşıon beni bi söyle ciddi ciddi niyet var o yönde galiba dimi.Cumartesi sabah beni almadan gidersen karışmam yalnız.

4. 33022

33022

Abi son durumları bilmem ben valla düz mantık, ama başımızdaki büyüğe karışırlarsa o zaman kızarım.Ancak cumartesi sabahtan turnaya kesin gitmek istiyorum belirteyim, akşamına da eşkina, lakin Yavuz Abi yan çiziyo akşam için, ikna edelim..

5. Binmem kayığınıza. Derleeeer derler. İçsemde içti derler, içmesemde. Onun için ben almayım. (Sigaradan bahsediyom)

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abi bizde zorlama yok içen kendi keyfine içer zaten denizde alkol muaynesi yok şimdilik:D Şaka bir yana abi içmek isteyen kendine göre takılır senin içmediğini zaten herkez biliyor.Aramızda içip sapıtacak adamda yok.Zaten kadro belli Atilla kaptanın tekne eğer gelirsen sen,ben birde Uygar .Tabi gelmek istemezsende bizde kızmaca darılmaca yok abi.Ama senide aramızda görmek isteriz.

7. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Evet boru kurdu siparişi vereceğim.Kaç paket verelim beyler?

8. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Uygarcım siparişi kime vereceksin ?Perşembe gününe kadar spotbalıkçılığa verilen siparişler cumartesi öğleden sonra teslim canlı olarak 10 adet 4.50tl.
    Kargo parası ödememiş oluyorsun.Ben bu arada tekenin daha fazla iş yaptığını söyleyebilirim sana kurtlara istavrit bile vurduğundan acaip yanılıyorsun.

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Arkadaşlar şimdi kimler katılıyor ve plan nasıl ?

10. Uygar Arslan

Abi spot'ta oluyorsa uygundur..Oraya verelim..Ben İzmir düşünmüştüm ama olsun...Spot'a veririm..Zaten çok vermeye gerek yok asıl yemimiz teke olur ama bulunsun gene de yanımızda..Ben bi 7-8 paket vereyim ...

11. Uygar Arslan

Şimdi görünüşe göre 2 tekne, Serhat,Hasan Serhat'ın teknede,bir kişi daha alırlarsa eğer ben onların tekneye misafir olayım kabul ederlerse..Sen ,Rambo ve gelirse de Yavuz Abi ya da Seçkin Atilla Kaptan'ın tekneye...Bence böyşe uygun olur...Akşam 7 gibi binmiş oluruz...Artık saat kaça kadar kalırız bakalım...Sıkı giyinsin herkes gece 14 derece...Ben balıkta içki içmeyi pek sevmem..Belki bi kadeh,ben balığa odaklanırım..Herkes keyfine baksın tabi...Tekeyi biraz Atiila kaptan biraz da Serhat ayarlayacak..

12. Daha önce de yazdım, ben yokum... :) Ama izlediğim kadarı ile bir başka Hasan kardeşimiz (Hasan Basri) daha var. Hem limonu da hazır. :)

13. Uygar Arslan

Hasan Basri arkadaş siz kesin gelecek misiniz?

14. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Uygarcım bizde öyle şişelerce içmeyecez .Belki 2-3 bira oda ağzımız ıslansın asıl keyfi balık yaklamaktan alıyoruz zaten.Bu arada teknelere kaptan dahil dört kişiden fazla olmaz malum oltalar karışıyor.Ona göre katılacakları şimdiden belirleyelim ve tekneleri ayarlayalım.Teke olayını nasıl halledecez vede ben saat 20.00den önce menekşede olamam çalışıyorum birde hava zaten 21.00 gibi kararıyor.Balıkta 22.00 sularında av verdi bu hafta.Kurt konusunu yarın telefonda konuşuruz.Ama teke olayınıda çözmek lazım.

15. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Yavuz abi eğer mesele alkolse içmeyiz abi senide bekliyoruz.

16. Uygar Arslan

Abi lafın gelişi söyledim...Alkolü de çok severim problemim yoktur yani..Neyse herkes keyfine bakar...İşte benim dediğim şekilde olursa Atilla kaptan+Ramazan,Sen ve +1 kişi daha...Bakalım kesin kim gelirse artık..Olmadı Atilla kaptanın tekne 3 kişi olur ya da ben de oraya gelirim 4 oluruz...Tekeyi Serhat halledeceğim dedi..Atilla kaptan da ben de çıkarırım dedi..Saatin önemi de hava kararmadan tekneleri bağlamamız lazım..Çok taşlık biryer,koca kayalar var çok dikkatli bağlamak lazım..Önce 15mt-20mt geriye çapa salacağız sonra karaya yanaşıp dönüşte kesmek üzere dikkatlice bir taşa ip bağlayacağız...Baya zahmetli bir iş gerçekten...Yük teknesi gelirse çok dalga yapıyor..İyi ayarlamazsak çapayı oynatırsak altını kayalara vurabiliriz vs..Yani göz görür bir aydınlık şart..Sen 1 saat erkene alamaz mısın abi??

17. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Uygarcım normalde cumartesi 20.30-21.00 gibi çıkıyorum işten ama 19.30 gibi kapatıcam mağazayı menekşeye kadarda 20.00 gibi olur Ama diğer arkadaşlarda erken çıkacaklarsa ben katılamıyacam o zaman malesef.Daha erken gelebilme şansım yok malesef pederde tatile gidecek bu hafta sonu onada bırakamam .

18. Uygar Arslan

Neyse abi bakalım o bölgeyi daha iyi bilen arkadaşlar var..Saat farketmez derlerse ok'dir..Sensiz olmaz:)

19. prozack

prozack serhat

slm

belge bendede yokki :D o sıkıntı olabilir doğru diyosunuz can abi zaten atilla abiye bi kiloluk viski vermişin anlata anlata bitiremiyo :)

20. prozack

prozack serhat

bende içmiyorum pek aram yok sevmiyorum içkiyi:D