Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Hasan bende 103 kiloyum.Mümkün mertebe beraber binmeyelim o zaman tekneye:)Valla ben bu hafta yokum ama organizasyon yapacak arkadaşlar olursa, ve adam eksikse davet edeceklerdir.Ama dilersen kendi arkadaşlarıla da yapabilirsin organizasyon özelden mesaj atarım sana.

2. koluman

koluman Hasan H.KOLU

abi mesajın geldi fakat cevap yazmama müsaade etmiyo sistem malum yeniyim bu forumda. benimle birlikte masrafları bana ait olacak şekilde çıkalım abi olmamı :laughing:

3. 33022

33022

İşte o olmaz Hasan maalesef, masraflar ortak ama önümüzdeki zamanlarda bakarız.Ben zaten sana bilgileri kimse kimseye bağımlı kalmasın herkes istediği zaman çıkabilsin diye verdim, ama denk gelir inşallah beraber yaparız organizasyon.

4. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Değerli moderatör arkadaşlar, konumuzun başlığını "Bakırköy, Yeşilköy, Zeytinburnu, Florya av raporları"'ndan "Bakırköy, Yeşilköy,Zeytinburnu, Florya,K.Çekmece av raporları ve organizasyonları"'na çevirebilir misiniz acaba?
    Tşk

5. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bu günlerde kıyıdan deneme yapan var mı arkadaşlar?ben uzun zamandır bogaza gidiyorum umudu kesince:) bu saatlerden sonra y.bosnadan bogaza gidilmiyo ki:(

6. 33022

33022

Bakırköy civarı kıyıdan kefalden başka hiç bir şey yok dedi arkadaşlar, geçen pazar gitmişler.Kefal bile çok az dediler ama değiştiyse durum bilemem, ne zamandır hiç gitmedim

7. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Geçen sene bakırköy ido iskele kenarında akşam deniz otobüsü beklerken denizde bir parıltı gördüm, projektörlerin bir kısmı denize bakıyordu, sonra baktım sürü halinde ispari 10 dk boyunca onları izledim, kesin orda eşkinada vardır

8. Ramazan merhaba,

Verdiğin değerlerde, sanırım önceki hafta beraber çıktığımıza yakın bir deniz havası olur. Doğru mu?

9. 33022

33022

Abi bir tek rüzgar yönü değişik, beraber çıktığımızda rüzgar kuzey- kuzeydoğu idi yani poyrazdı ama bu hafta sonu lodos var gösteriyor raporlar, tabi tam tahminde bulunmak zor biraz ama hemen hemen aynı olur gibime geliyor.Balık yapar mı emin değilim.

10. Sanırım geçen hafta da lodostu. Daha çok dalga yapıyor.
    Hafta sonu yaklaştıkça bitleniyorum. Hastalık bu yaa!..

11. Kenan boğazda neye atıyorsun, çapari?, yemli?..

12. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    abi ben acemiyim ama kısaca anlatayım.erken gidersem istavrite atıyorum 1kg kadar güle oynaya yakalıyorum bu aralar.meydan boşsa sahte deniyorum ama bu konuda çok başarısızım balık alıyorum almasına da sahteyi de denize veriyorum.
    gidersen mutlaka yeşil çapari kullan gerçekten iyi boy istavritler geliyor.arada yaprak ve yapraktan hallice çinekoplar da takılıyor yeşil istavrit çaparisine.

mutlaka bir iki olta da yakına bırak biraz yemlik kıraça al.bunu yeni öğrendim kıraça flotoyu iri istavritten fazla tercih ediyor bu dişli sülalesi:)

akşam 4 gibi yemliye başlıyorum.en son gittiğim cuma günü bu yöntemlerin hepsiyle balık aldım boylar da tatmin ediciydi.
    cumartesi-pazar lodos vardı kimse balık tutamamış:(

13. Evet beyler!...

Yarın sabah için var mı program yapan?

14. 33022

33022

Abi pazar çıkan varmış galiba Fatih öyle söyledi,yarın boşmuş tekne bildiğim kadarıyla ama, benzin deposunu bağladımı bi ara çıkacaksanız, ben maalesef iptalim cumartesi, işlerim var.

15. Uygar Arslan

Maalesef Yavuz abi..Benim de farklı planlarım var..

16. OZGR

OZGR ÖZGÜR

Favori Kamış:
    ocean gold fishy
    Favori Makine:
    shimano olivia 6000 fa
    En İyi Avı:
    eşkina lüfer
    TEŞEKKÜRLER UGUR UZUN ZAMANDIR TAKİPTEYİM BENDE CUMARTESİ AVCILAR DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM BİRAZ MIRMIR EŞİKİNA DAHA SONRADA ÇİNEKOP SARIKANAT İNŞALLAH RASGELE

17. Uygar Arslan

Merhaba adım Uğur değil Uygar : )
    Saydığınız balıkları sanki Saroz'da tutacak gibi rahat yazmışsınız :) Avcılar'da hepsini aynı günde yakalayabiliyorsanız valla büyük tebrikler..
    Tekne ile mi avlanıyorsunuz yoksa kıyıdan mı??

18. OZGR

OZGR ÖZGÜR

Favori Kamış:
    ocean gold fishy
    Favori Makine:
    shimano olivia 6000 fa
    En İyi Avı:
    eşkina lüfer
    pardon uygar eşkina bundan bir ay önce güzel çıkıyordu ama uzun zamandır denemedim mırmır da öyle bakalım kısmet zaten çıkarsa mutlaka yayınlarım fotolarını bazen tekneyle ama genelde kıyıdan taşların üstünden

19. sabriyazici

sabriyazici sabri

Efes Pilsen'in kurmayı planladığı kömürlü termik santrali durdurmak için son iki hafta içindeyiz. Yapılan eylemler, yayınlanan videolar medyada sansürleniyor. İmza atmalı, attıysak paylaşmalıyız!

greenpeace

buradaki alttaki linkten girdinizde sağ tarafta kalan yeri doldurmak 1 dakka lütfen duyarlı olalım ve çevremizede gönderelim

http://bukapaginaltinda.org/

20. snack

snack Ali

sabah 5 -5.30 gibi akıntı burnuna saat 8 gibide bebek girisine gitmeyi dusunuyorum gelmek isteyen arkadasları beklerim