dedim ben birileri kalın döşüyo diye ...HACI yı bilen bilir AMOKACHİ bir ,HACI iki ...HACI ...Herkeşe lazım ...bu sene lüfer yok ,iskorpit yaparız ... Balığa gitmeler ,etmeler ...Biz amatörler için ( sen bilmezsin prof.Usta ) balıkçılığın en güzel kısmı ...Ah birde yorgun ,ıslak ,kokmuş dönüşü olmasa ...Bu arada benim VER ÇOŞKUYU tişörtüm nerde Ustacım
Aynen bıraktığın yerde duruyor. eşofmanla beraber. bu sene oyle bir lüfer olacak kı yer gok lüfer kesılecek. ama sen bunları kendı takımlarınla tutacaksınç tıpkı strkıe pro olayı gibi. balıkçılığın en güzel kısmı ha. Ampıullerın patladığı, yağmurun deli gibi yağdığı havada. baş üstünde zargana süzmek ve içerdeki dümende oturan arkadaşın sıcak sıcak kestırmesı değilmi? biz tabıı hep boyle geldik bu işlere. geçen sene bilmiyormusun o gelmeleri gitmeleri. arızaları başımıza gelenleri. hala bana ne anlatıyorsun daha ne yaşayalım. Bunların hepsi olurken sen yanımda değilmiydin. Bir kepçede 100 zargana vuracakken şanzımanın arızasından. ampullerin yağmurddan patlamasına kadar. ne zorluu Ne zorluğu gördün ki bugune kadar. dur bakalım bu sene kabusun olucağım senın. gece rüyalarında Alico diyeceksin.