Herkese merhaba, elimden geldiği kadar balığa gidip rapor yazmaya çalışıyorum.Bu sefer çok umutlu ve donanımlı gittiğim balık avında 28 saat geçirmeme rağmen boş döndüm.Hedef balık yine Sudak tı, her türlü olta yöntemini ve yemi uygulasamda sonuçta sadece resimde gördüğünüz su yılanı ve küçük bir akbalık ( kefal ) yakalayabildim.İkiside suya iade edildi ama yılan karayı tercih etti Herkese rastgele... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
neyse kısmetse başka sefere yakalarsın artık.. geçen bende 320 km yol yaptım sülübük-köprüköy-kesikköprü, birde tekneye 20 ytl verdim genede boş döndüm.. bazen oluyor böyle. sağlık olsun yeter...
Geçen gün yakaladıklarına sayacaksın artık Yalnız senin durduğun yer, Sudak için yanlış seçim bence. Bildiğim kadarıyle oralar hayli sığ. Sudak derin ve dik yamaçlı yerleri sever
vallahi ii sabır takdir edilir... inşallah ilerleyen günlerde trofelerin olur nediyelim... rastgele...
sudak avı için göle su girişi varsa orlarda ara. canlı yem kullan ve attığın yemi hafifce hareketlendirerek çek. bol yakalıyacağına eminim