Özkan ama hakkaten bu sahtelerinin çoğu renk olarak çok beğendim.özellikle ufak ve tıknaz yapıları avcıyı fena çeker gibime geliyor ama hangi birine gelecek be kardeşim uçmuşsun sen beyaaaw:laughing:
Erimleri max rapten daha iyi ağırlık transfer sistemi var,ben iki numarası sırtı mavi altı pembe arkadaş dört numarasıyla aldı,hatta parlak turuncuyla arkadaş 7 tane aldı,ona da ben önerdim,,balık almadığım sahteyi önermem,yine son karar senin sitede türkçe dil seçeneği var,rast gele.
Merhaba, soldaki Kendo ucuz fakat Levrekte bayağı bayağı iş yapıyor kötü tarafı çabuk boyası gidiyor, bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşım paşamı desem paşaların paşasımı desem (3 kg ve üzeri) bayağı balık alınmıştır o sahteylen ve halen kullanmaktayım. Dediğim doğu karadeniz ve gece için geçerli sizin oraları bilemem..
Madem türkçesi var bu siteden bu önerdiğin sahteleri kesin alırım gerçekten şahane gözüküyorlar özellikle beyaz olan ay ışığında fena dikkat çeker.Alakan için saolasın :thumb: :thumb:
merhaba; sizin kullandığınız sahtenin gaga (ağız) yapısı ile resimdeki sahtenin gaga yapısı birebir aynımı ?
Bunların gagasız olanı var. Yeni çıktı levrek için. 14.5cm ve 19.1 gr. Markası Kendo. 2 ay sonra onlardan da alırım levrek için.
o kendoya deli turna vuruyor kalıbı kötü diyorsunuz ama ? tombikte vuruyor? yetmemi bence yeter , akdeniz için sölüyorum biz kullandık memnun kaldık aksiyonu biraz sersem ama , olsun iş görüyor gene fiyatına göre anca okadar olur.
Sen birdahakine benle balığa gelme de göriimhihi sabahlicaz onagöre.mekan birdahakine mezbağa olcak şimdiden söyliim :thumb:
Özkan merhaba, benim bahsettiğim BİREBİR aynı değilmiş ama renk gaga (gagasız) aynı sadece resimdeki sahtenin alt tarafı biraz kırmızımsı renkli. Aksiyon iyi degil o doğru ama balık vuruyor hatta ben gagasının ucunu eğeledim herhalde şimdi gelirken odun gibi geliyordur.