Öncelikle herkese selam, Geçen hafta içi BİM'den aldığım 6 ytl lik oltalarla Galata Köprüsü'nde balık tutmaya gittik,oltalar kötüde olsa müthiş zevk aldım.Artık bende balık tutmaya başlamak istiyorum. Kendime yeni bir makine ve kamış alarak başlamak istiyorum.Misina kalınlığı,kamış hassasiyeti,kurşun tercihi vs. konularda,bu işin ustaları abilerimden yardım bekliyorum. Saygılar
arkadaşım öncelikle hoşgeldin imza ayrlarını yaparsan hitapta sana kusur etmeyiz şimdilik güzel paylaşımlar
tekrardan hoş geldin bu akşam sitedeki arkadaşlar tatilde galiba ama birazdan hepsi damlar sen forumlarda gez çok güzel bilgiler var aklına takılanları tekrardan sor
sevgili bahtiyar aramıza hoşgeldin..ee bu zevki bir kez tadan bida bırakamıyor peşini.. öncelikle sana geçmiş olsun şaka tabiki. eğer denizde avlanıyorsan genelde tercih edilen misina kalınlığı 0,20mm ile 0,30 mm arası değişir.makına olarakta fazla ağırlığı olmayan(200-300gr) ve 4 bilyalı bir makinayı tercih edebilirsin.aldığın makınanın özelliğine göre de buna 80 ile 150 metre arası misiina sarabilirsin.3 metrelik ve 50-75gr atarlı bir kamışta yine bence ideal..bu takıma bağlıyacağın iğne ve kurşunlarda hedeflediğin balığa göre değişir..bu dönemde istavrit için hazır çaparileride kullanabilirsin.bunlara 25-35 gr.lık kurşunlar bağlayabilirsin.yine köstekli takımların hazırlanışınıda forumda rahatlıkla bulabilirsin bu işin dibi yok kardeşim, gözünü diktiğin her balığın ayrı bir iğne numarası ayrı bir damak tadı ve ayrı bir zevki var. ben bu forumda yardımsever abilerimiz sayesinde bir çok şey öğrendim.sanada tavsiyem burda istikrar göstermen..inan cok şeyleri sende okuyup öğreneceksin.tabi sonra bizle balık fotoğraflarını,hikayelerini paylaşacaksın