hehe.... Dur başına daha neler gelek... Tuttuğun bir kaç balık resmi varsa onları bir yayınlasan da baksak şööle ufak-tefek tam tavalık.....
BALIKLARIN HEPSİ BENİM KARDEŞİM GİBİDİR ŞAKADAN ZİYADE ONLAR BENİM YAŞAM KAYNAĞIM AVLAĞIM YERİ GELİRSE ISSIZ DENİZDE DERT ORTAĞIMDIR AMACIM ONLARI AVLAMAKTAN ZİYADE DERDİMİ PAYLAŞMAK SONRA MUTLULUĞUMUZU PEKİŞTİRMEK İÇİN TEKRAR AZAT ETMEK AMA BİR GERÇEKTE ONLAR BEBNİM KARDEŞİM DENİZLE BERABER YAŞAM KAYNAĞIM
Abi Saol Ben Ne Papazim Nede Imam Istersen Senide Alip Gunah çikartmaya Gidelim Biraz Ihtiyacin Var Gibi:d :d :d
Namık konuyu yine ele almışsın : ) Ahmet geldiğine pişman olacak şimdi : ) Ahmet Onun bu aralar palamut gibi gözüken tombiklerle sorunu var Gözlükçüyü yanlış seçmişiz: )
ahmet abicim aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz çok güzel bi giriş yaptın abi aynı güzellikte daim olman dileği ile sevgiler saygılar rastgelsin
Ahmet Hocam Tekrar Hoş Geldin... Arkadaşlar yeni üyemiz Ahmet kardeş dayanınlılık testinde 100 Puan a geçmiştir..... SALDIRIIIIINNNN