Balık Avı Derlemem Part-7-Adıyaman Balık Avı-Atatürk Barajı Balık Avı-Şabut Avı HD İZLEYİNİZ LÜTFEN https://www.youtube.com/watch?v=Yv4bMqrGMhY&list=UU695gNbfQqLwpkrrEfuvcyA
Tebrikler Süleyman, eline sağlık, gene süper görseller paylaşmışsın. Forumdaki en güzel görsel paylaşımlar demek isabet olur sanırım. Nice güzel avların olsun.
Selamlar Sülayman abi babamın selamı var sana (Suphi). Videoyu berber seyrettik, ellerine emeğine sağlık. Çok güzel bir av olmuş. Selamlarımla
Tebrikler Süleyman görüntüler mükemmel Adıyaman'a yılda bir iki kez geliyorum ama bacanak balık avı ile pek ilgili olmadığından kandırıp baraja götüremiyorum bir türlü Sadece Gazihan Dede'de mangal yaparken uzaktan bakıp iç çekiyorum idk
Nerelerdesin Fatih Sağlığın Yerinde Değilmi Sesin Soluğun Çıkmıyor Dostum Beğendiğine çok sevindim.Görüşmek Dileğiyle..
Adıyamana gelipte balık avlamamak olmaz.Oltanızı yanınızda getiriyorsanız adıyamana, gazihan dededen hemen aşağı inip oralarda bir kaç balık yakalama şansınız var.Oralar güzel meralar balık için.
Abi videoya bizleride katmışsın gerçekten çok güzel ve başarılı bir derleme olmuş. Devamını bekliyoruz..